Endless SummerZo af en toe heb je een mazzeltje en een uitnodiging ontvangt met de mededeling dat je geselecteerd bent om deel te nemen aan een Runner's World Runfluencers event in Rotterdam.
De omschrijving riep wat vraagtekens op waardoor je al op je klompen aan kon voelen dat mij én de overige genodigden wat verrassingen te wachten stond.
Naast diverse bekenden, sommige tot de avond waarop het plaatsvond, slechts via social media en anderen al wat langer in persoon.
Zo waren crewmaat Peter, Andrea, Patricia, Nydia en Marjolein ook aanwezig.
Na ontvangst in de winkel van Run2Day heette Imo ons welkom en was het vervolgens aan Martijn en Vincent om namens Saucony wat te vertellen over deze avond, in dit geval de schoenen die getest zouden worden.
Helaas beschik ik niet over het filmpje dat wij te zien kregen, maar onderstaand een impressie van de avond.

Van Speedo kregen wij informatie omtrent de nieuwe lijn heren en dames zwemkleding en werd heel langzaam duidelijk wat er stond te gebeuren. 
De Saucony Freedom uit de Endless Summer reeks werd aan de heren (zwart) en dames (wit) overhandigd, gepast waarna iedereen zijn/haar eerste indruk over deze schoen kreeg om vervolgens buiten de winkel nog wat plaatjes te laten schieten.
Alle foto's zijn overigens door @AndyAstfalck genomen. 


Op slechts 2 kilometer van de winkel bevindt zich het Sportfondsenbad waar wij hardlopend naar toe gaan en ontvangen worden door ex-olympiër Bas van Velthoven voor een heuse zwemclinic. De zwemkleding waar eerder wat over verteld was kregen wij overhandigd inclusief zwembril en badmuts. Door de ingebouwde core stabilizer moet de zwemkleding voor extra stabiliteit zorgen. Dit zit ingebouwd in het badpak (dames) en een zwemtight (heren) die wat hoger op heupen/buik aansluit.


De interessante en vol passie verzorgde clinic van Bas is leerzaam, de één pakt dat sneller op als de ander (ik ben die ander :-( ) en het lijkt wel of ik totaal geen conditie heb. Dat zwemmen is toch echt een hele andere discipline. Ik moet wat eerder afhaken, vanwege opkomende kramp in de kuiten en feit dat het best fris is.
Na de clinic zijn de 2 kilometers die teruggelopen worden naar Run2Day precies wat ik nodig heb om weer op temperatuur te komen.

Het laatste onderdeel van deze geslaagde avond bestaat uit een kennismaking met Dr. Dokter ergens uit Rotterdam. Google hier zelf naar want het is geheim.
Er worden ons cocktails (met en zonder alcohol) geserveerd met medicinale toevoeging en helende werking. En ze smaakten prima.
Naast de eerder beschreven schoenen en zwemkleding die mee naar huis mochten, stond er ook nog een goodiebag voor een ieder klaar met daarin de laatste edities van de Runners en Biclycling en een pakketje voor het mixen van je eigen cocktail.
Runner's World hartelijk dank voor de uitnodiging, organisatie en verzorging.
Speedo en Bas van Velthoven bedankt voor de zwemspullen en clinic, misschien toch maar overwegen om wat tijd in het zwemmen te stoppen, zodat ik beter, sneller vooruit kom én beter blijf drijven :-)

Saucony hartelijk dank voor de Freedom. Deze zullen zeker ingezet worden tijdens de trainingen.
Dr. Dokter bedankt voor de smakelijke cocktails en ontvangen goodiebag.
De fotoserie is via deze link te bekijken.

Reacties