Vandaag is paars

De kleur tijdens de 6e editie van de Zeeuwse kusttraining lag vast, paars! Na 5 geslaagde edities georganiseerd door Jacqueline, ook wel bekend onder de naam Curlyisrunning, kon het niet anders of ook nummer 6 moet een succes worden.
Aan animo geen gebrek, veel terugkerende lopers, nieuwe deelnemers, maar toch collega lopers en loopsters natuurlijk, die ook bij de vorige 5 edities aanwezig waren.

Maar liefst 40 deelnemers die zoals in de uitnodiging vermeld tussen 10:30 - 11:00 uur aanwezig waren, zodat de bus luttele minuten na 11 uur op weg kon naar Vrouwenpolder. Over het parcours hoef ik niet veel te vertellen, die start ook nu weer op de parkeerplaats in Vrouwenpolder waar direct het strand opgezocht kan worden, gelijk aan de route van de kustmarathon, het is tenslotte de Zeeuwse kusttraining.
Zou je hier de weg niet kennen dan is het geen probleem, simpelweg de kleine Kustmarathon bordjes volgen en je komt vanzelf in Zoutelande aan, alleen het hoopje zand dat er op de eerste zaterdag van oktober wel ligt ontbreekt nog op de plek zich de finish bevindt.

Hoe het er tijdens editie nummer 6 aan toe is gegaan heb ik getracht middels bewegende beelden met jullie te kunnen delen. En aangezien die meer zeggen als 1000 woorden, is het een mooi argument om dit verslag kort te houden ;-)
Gefilmd met de GoPro Hero3

Alle collega lopers en loopsters bedankt voor jullie deelname. Günter en Fabiola voor jullie niet aflatende enthousiaste support, verzorging en de foto's.
De foto's in de diavoorstelling zijn allen van de hand van Fabiola.
En vanzelfsprekend Jacqueline voor wederom een prima organisatie.

Tot volgend jaar.
De.....groene editie.

Reacties

Een reactie posten