maandag 11 april 2016

Supporter bij de Rotterdam marathon

Vorig jaar besloten Ans en ik in 2016 niet deel te nemen aan de marathon van Rotterdam. Enerzijds vanwege een andere uitdaging, lees realisatie van een gekoesterde wens, anderzijds vanwege het feit dat Ans er nu even geen zin in heeft.
Maar niet lopen betekent niet dat wij thuis zijn gebleven op 10 april 2016. Nee, niet lopen kan natuurlijk ook inhouden dat je anderen die wel van start gaan, een hart onder de riem probeert te steken langs het parcours.


En dat hebben we dan ook gedaan. Eerst een gezellige meet and greet voor het politiebureau, zoals we eigenlijk ieder jaar doen, daarna naar de Slinge om daar de snelsten te spotten. Helaas hebben we de allersnelste gemisten, omdat we echt te traag waren ;-)

Meer foto's

Wie we ook snel misten waren Ilse en Nicole, met wie Ans en ik vanaf de Coolsingel richting Slinge waren vertrokken.
Meer foto's
Veel, heel veel bekenden gezien, gefotografeerd, aangemoedigd en met anderen een soort eerste kennismaking. Grappig dat je elkaar alleen nog maar virtueel kent en vervolgens toch die herkenning in de menigte. 
Ergens tussen de 4:15 pacers en de lopers die op een eindtijd van rond de 4:30 afstevenden zijn wij weer richting metro gelopen om zo op weg naar kilometer 37 te gaan. Daar hadden crewmaatjes Erik, Nikki, Anouk, Roos en Marleen, versterkt door Natasja, Maaike en Gabriella de Halfcrazyrunners cheering zone opgezet.

Onderweg zagen wij in de marathon app dat Sierd niet ver van de finish meer liep en dus besloten we in plaats van meteen over te stappen, de roltrap naar boven te pakken en hem zo met een beetje mazzel nog net de Coolsingel op te zien draaien richting finish. Helaas!! Sierd bleek echt 1-2 minuten voordat wij boven waren de finish gepasseerd te zijn.
Meer foto's

We hebben Frank nog wel gespot en op de foto vastgelegd. Nicole en Ilse waren er inmiddels ook en zo pakten we dus toch nog samen de metro naar de cheering zone.
Meer foto's
Ik kan de namen echt niet noemen van degene die er allemaal voorbijgelopen zijn, maar het waren er veel, heel veel!!
Crewmaatje Sierd (2:36), Peter (3:28), Mascha (4:12) en Marleen (49:55) hebben in ieder geval hele mooie prestaties geleverd en daarmee de Halfcrazyrunnerscrew uitstekend vertegenwoordigd.

Eenmaal de crew weer compleet was er nog een gezellige nazit, eat & drink met de Running Rebels Rotterdam bij Encore. 
Meer foto's
Kom je jezelf tegen in een fotoalbum, download die als je het leuk vindt.

6 opmerkingen: