De Zeeuwse Kusttraining nummer 8

Het is inmiddels alweer bijna een week geleden dat de 8ste editie van de Zeeuwse kusttraining, georganiseerd door Jacqueline, plaatsvond en wij met een man/vrouw of 30 op pad, lees het strand en de duinen doorgingen.

Ook dit jaar weer een toporganisatie die niets te wensen overliet. Het minst leuke van deze dag was wat mij betreft het feit dat Jacqueline zelf niet mee kon lopen vanwege een blessure :-(
En als we het dan toch over organisatie gaat, mag het prachtige stel Fabiola en Günther niet onbenoemd blijven, want die hadden weer een fantastische verzorgingspost neergezet voor de deelnemers. De sponsoring hiervoor is afkomstig van Giesom.

Er werd nogal wat regen voorspeld en in de auto op weg naar Zoutelande, hadden Margret, Anouk, Nikki, Mascha en ik toch best even twijfels.
In Zoutelande werd er verzameld om vervolgens per touringcar naar Vrouwenpolder vervoerd te worden, en je raadt het niet, maar het is droog!!
Er staat wel een behoorlijke bak wind pfffff.....bleek windkracht 6 te zijn en dat ook nog eens vol tegen. Nog een mazzeltje...laag water!

Als je dan toch het parcours van de zwaarste marathon van Nederland gaat belopen, een deel daarvan in dit geval, dan mag het best pittig zijn.
Bekijk het filmpje om een indruk te krijgen van deze trainingsloop, lees vooral ook Jacqueline haar blog en ik ga ervan uit dat ook Ronald en Hans nog wel een stuk zullen schrijven en posten.


Reacties

  1. Ok er werd noodweer voorspelt , en ja vroeg uit de veren . Maar gezellig met zijn allen in de auto de zon tegemoet . Prachtige route . John fillmpje laat het me weer even herbeleven , top... Ondanks blessure topdag , ok alleen terug wel auw .... Groetjes Margret. ��

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaaf filmpje. Gezellig dat je er de laatste 6? edities altijd bij bent.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten