maandag 26 december 2011

Mag ik even uw aandacht?

Nu je toch op mijn blog terecht bent gekomen wil ik van de gelegenheid gebruik maken jou aandacht te vragen voor het volgende.
Ans, ja de mijne, heeft een aantal weken geleden besloten zich in te gaan zetten voor Operation Hand in Hand. Wat deze organisatie precies doet is op de website te zien en lezen.
Ans zet zich in om zoveel mogelijk geld op te halen en zo de organisatie te steunen, zonder tussenkomst van stichtingen waar nog weleens wat aan de spreekwoordelijke strijkstok wil blijven hangen.

Wat is nu de relatie die Ans hiermee zullen jullie je inmiddels afvragen. Een collega (Thera) zal op 4 Januari 2012 naar Nkoranza-Ghana afreizen om daar 3 maanden de handen uit de mouwen te steken bij de assistentie en begeleiding van kinderen.
Deze organisatie kan alleen blijven bestaan op basis van giften, donaties en de hulp van vrijwilligers, en kan alle hulp goed gebruiken.

Na een mooi marathondebuut in Berlijn en de inschrijving voor de Rotterdam marathon kort daarna, heeft Ans besloten de actie aan haar eerste Nederlandse marathon te koppelen. De bedoeling is om op 15 April met een shirt voorzien van de nodige sponsors de marathon af te leggen. Het zou natuurlijk fantastisch zijn indien zich zo snel mogelijk sponsoren aandienen die op het shirt vermeld willen worden.
Alle donateurs, met of zonder vermelding op het shirt, worden sowieso op haar blog genoemd.

Bekijk de site van de organisatie en de blogs die Ans en Thera hebben opgezet om aandacht te vragen en hopelijk ook van jou een donaties te mogen ontvangen. De dames zullen natuurlijk regelmatig updates plaatsen over de voortgang en het werk in uitvoering (Thera).

Rest mij niets anders dan iedereen een zeer goed uiteinde, fijne jaarwisseling en een fantastisch (lopend) 2012 toe te wensen.
Bedankt voor jullie aandacht

6 opmerkingen:

 1. heb een reactie achter gelaten bij je meisje..... krijg een gevoel erbij van Rooterdam een paar jaar terug..... was alleen een rood shirt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Rooterdam is de nieuwe naam voor Rotterdam..... #tiepvoutje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi initiatief. Natuurlijk ga ik dit mooie doel steunen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi doel dat Ans voor ogen heeft.Natuurlijk ga ik dat ondersteunen! En nog even een antwoord op je vraag op mijn blog het werd in 1993 2:57'32" en in 1994 2:56'12".
  Nog steeds erg blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga kijken en beloofd doneren. De combi hardlopen en goede doelen zijn voor mij een rode lap en ik de stier, zeg maar.

  Al het goede voor jou en de jouwen voor 2012!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor jou ook een prettig eindejaar en een gelukkig, sportief en gezond 2012 gewenst!!!

  BeantwoordenVerwijderen