zaterdag 14 april 2012

Road to Rotterdam update

Aangezien er nog steeds twijfel is over het wel of niet van start gaan in mijn vierde opeenvolgende Rotterdam marathon kan ik hier nog niets schrijven over mijn plannen.

Maar…juist vanwege die twijfel hebben wij vandaag wel onze startnummers opgehaald. Het zou tenslotte zomaar kunnen dat ik wél van start ga en Rotterdam mijn eerste en tiende marathon wordt.

 

Vanmiddag was het niet al te druk in het WTC en hadden we minuten na binnenkomst onze startnummers al in handen en kwam Kitty vlak na ons binnenwandelen om ook haar nummer in ontvangst te nemen. Een ronde langs de stands op de expo neemt niet al teveel tijd in beslag dus gaan we na wat aankopen wat drinken en schuif ik wat pasta naar binnen.
Inmiddels heeft Ruud via de digitale snelweg laten weten in de buurt te zijn en loopt even later dan ook prompt binnen niet veel later gevolgd door Petra, Erik en Leo.

Morgen meer.

5 opmerkingen:

 1. Keep on running :)
  Je kan altijd bij de eerste lus er uit gaan, al is dat misschien nog lastiger om te doen dan niet starten, dan heb je een DNF ipv een DNS. :)
  Succes met het te nemen besluit, en geniet van morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zal zomaar kunnen dat je dus gewoon ook een heel sterke marathon loopt......
  Succes en mss tot morgen, was in elk geval leuk weer even te ontmoeten vanmiddag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toen wij op het Doelwater aankwamen spotte ik je nog even, maar daarna niet meer. Bleek dat je al naar het startvak was... Jammer! Dus onderweg heel erg naar je uitgekijken. Hoor net van Pim dat je uit moest stappen rond de 16 km... tja en vlak daarna stonden wij :)
  Jammer joh, maar de volgende keer beter!

  Proficiat voor Ans!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer dat je uit moest stappen, toch heel lastig om te doen hè.
  En Ans heeft het weer gedaan, wat een prestatie, heel knap, gefeliciteerd!!!

  BeantwoordenVerwijderen