vrijdag 2 oktober 2009

Van alles en nog wat

Dit maal geen specifiek onderwerp, maar gewoon van alles en nog wat.
Nike Free Run Supernatural.
Het Amerikaanse buro STEADY heeft voor de Aziatische markt een leuke campagne op touw gezet voor de Nike Free 5.0 inclusief website en… een erg leuke anime animatie. De campagne is voor de Aziatische markt bedoeld, maar leuk genoeg om ook in andere delen van de wereld aandacht te krijgen. Enjoy!
Blessure.
De looprust in combinatie met de behandelingen bevorderden het herstel van mijn kuit en scheenbeen. Af en toe voel ik een reactie in de knie die nog niet voor ongerustheid zorgt, maar wel om aandacht vraagt. En dat zal ie krijgen! Samen met Marijn zal aan de mobiliteit gewerkt worden, aangezien er een verschil tussen links en rechts geconstateerd is. Ook dit kan een oorzaak zijn van de overige problemen. Wordt vervolgd.

Zeeuwse kust marathon.
Morgen gaan Tiny, Maurice, Jacqueline en Rik van start in de Zeeland marathon. Volgens John zal het weer niet een ieders grootste vriend worden, maar dat deert deze getrainde webloggende hardlopers niet. Tiny die de problemen met zijn rug heeft overwonnen en er zaterdag gewoon staat.
Maurice die alleen dit jaar al 23 halve marathons in wedstrijd verband heeft afgelegd en een ongekend weektotaal van 118 km heeft afgelegd.
Jacqueline die de vele kilometers ogenschijnlijk zonder problemen is blijven afleggen en mooie wedstrijdresultaten heeft behaald.
Rik… tja moet daar nog iets over gezegd/geschreven worden? Die is zo in vorm! Meerdere wedstrijden op 1 dag, in 1 weekend een eerste plaats veroveren om vervolgens een dag later Ronald naar een pr op de marathon te hazen. En wat voor PR!
En Rinus niet te vergeten natuurlijk. Na een fantastische prestatie in Winschoten is de marathon bijna een eitje. Als het weer maar niet teveel roet in het eten gooit.
Allen heel veel succes, ik kijk nu al uit naar jullie verslagen.
Eindhoven marathon.
Dat ik jammer genoeg de marathon van Eindhoven aan me voorbij moet laten gaan is inmiddels bekend. Het plan was deze samen met Jeffrey, Léonie, Vincent (haas) en Petra (begeleiding) af te leggen. Mijn startnummer heb ik aan Léonie beschikbaar gesteld en heb haar tevens met mijn haas in contact gebracht. I.p.v. “gezellig”  met mij mee te lopen, wordt het nu een aanval op haar pr.
De Linschotenloop: Een gezellige loop waar ik de afgelopen 3 li07-3790 jaar aan deelgenomen heb. Het eerste jaar (2006) de 10km onder het uur met een paar kilo’s teveel aan lichaamsgewicht. In 2007 was dit mijn eerste halve marathon, waarin ik met het doel de afstand in 2 uur af te leggen van start ging. 
Die 1:49:18 waar ik op uitkwam was TOP! Weer een jaar later hadden Annet en ik ons als haas aangeboden li08-3893met als doel Ellen onder de 2:06 binnen te loodsen. Met 2:01:53 was zij dan ook uitermate tevreden.
2009: Op 19 december wordt deze voor de 32e maal georganiseerd en kan gekozen worden voor 2 – 5 – 10 en 21,1 kilometer. De voorinschrijving is inmiddels geopend.
Linschotenloop 2009 Aangezien vele webloggende hardlopers hier traditiegetrouw acte de présence geven, willen wij jullie oproepen dit jaar zoveel mogelijk in het mooie webloggersshirt te verschijnen en elkaar in de sporthal te ontmoeten. Hierover zal de komende tijd op verschillende blogs melding van gemaakt worden.
En omdat ie zo leuk is, een interview met Haile een dag voor de Berlijn marathon.

12 opmerkingen:

 1. Holy shit! Die Nike Free's zijn VET!!! Zwart met witte stippen dude!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh, jouw layout is ook mooi geworden! Mooie plaatjes ook... Me likes the 5-fingers (uiteraard).

  En als je je op 18 oktober verveelt: ik kan nog wel wat aanmoediging gebruiken in Amsterdam ;-)

  Groetjes, Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaaaaaaa, het lukt weer! Grappig filmpje, dat jochie lijkt op dat knulletje van Pokemon.
  Goed om te lezen dat de rust je kuit en scheenbeen goed doet.
  Het wordt weer een memorabel weeekend daar in Zeeland.
  Linschoten! Ha, ik heb me al ingeschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lachen dat interview! En leuk dat je alle Zeelandlopers zo in het zonnetje hebt gezet. Het schijnt de zwaarste editie ooit te worden morgen! Heftig.. Linschoten wordt superleuk! en ja, die Nike's = kicken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Herstel gaat goed... fantastisch ... nu de koe bij de hoorns vatten... mobiliseren.
  Bedankt voor de Zeeuwse kustmarathon vermelding.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. verschil tussen links en rechts . . . . . dat klinkt alsof ik mijn fysio hoor praten. dat wordt idd aan de rompstabiliteit werken, laten we maar even een keer samen gaan 'trainen' zodat we nog wat oefeningen kunnen uitwisselen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat de looprust in combinatie met behandelen je been goed doet! Moet ik misschien ook maar eens doen, looprust...

  Denk dat ik Eindhoven ook aan me voorbij laat gaan en dat Linschoten weer mijn eerste halve marathon wordt...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hopelijk gaat het snel beter met je blessure... Linschoten is altijd leuk.... Ook ik zal morgen een poging doen, wel achter de genoemde lopers.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. En wat dacht je van de 20 van Alphen is ook altijd een happening.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Had wat moeite om een reactie bij je te plaatsen...maar het "dreigt" weer te lukken :) Het weer in Zeeland was bar maar de helden hebben zich perfect geweerd! Super zwaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ga met zometeen inschrijven voor Linschoten!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Juist John het werd in het Zeeuwse een geweldig leuk weekend. Dit vergeet ik in ieder geval van mijn leven niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen