woensdag 18 augustus 2010

Mini weblogloop Utrecht

Zondag op weg terug vanuit Zeeland vertelde Gert vandaag een afspraak te hebben met Ruud voor een rondleiding door zijn speelvoortuin. Zowel Marco als ik informeerden of er aangesloten mocht worden. Prima wat Ruud en Gert en zo was het dus dat er binnen no time een 2e weblogloop in 1 week plaatsvond.
Morgen is het tijd voor de wekelijkse massage en tevens rustdag, dus zal ik dan het verslag aanvullen. En dan tevens ook nog ander nieuws. Stay tuned.
Een aantal van jullie hebben de data inmiddels via iMapmyrun al kunnen volgen. Voor de overige geïnteresseerden staat de Garmin data hier.   PIC_0168
19-8 Update:


Gert en Ruud hadden enige tijd geleden reeds afgesproken een rondje door het trainingsgebied van Ruud te draven. Zoals boven beschreven waren Marco en ik welkom om aan te sluiten. Om 19:00 uur werden wij verwacht. Iedereen aanwezig, dus om 19:05 uur gingen wij op pad richting Oud Zuilen. De Vecht langs op weg naar de Maarsseveense plassen waar grotendeels onverhard gelopen werd. In plaats van een ronde om de grote plas, bekend bij mij, dirigeerde Ruud ons om de kleine plas. Het recreatiegebied verlieten wij aan de zijde van Westbroek waar richting Utrecht-Overvecht gelopen werd. Op de Westbroekse Binnenweg gaf stuurde Ruud ons linksaf een natuurgebied in. Nooit geweten dat er zo’n mooi loop/wandelgebied ligt met aangegeven paden. Dit gebied verlatend komen wij uit op de Gageldijk en steken wij de Karl Marxdreef over om door parkjes, langs de kinderboerderij, het Zandpad en wederom langs de Vecht weer terug bij casa Running Ruud aan te komen. Bij terugkomst zijn we het met elkaar eens. Dit is voor herhaling vatbaar!
Bij Gert liep het wat stroef, maar desondanks legde hij de ruim 16 km lachen af. Marco gaat na een knieblessure weer als een speer en liep evenals Ruud fluitend. Ikzelf had met uitzondering van de conditie helemaal nergens last van. De hartslag zal in de komende weken hopelijk weer terug op het niveau zijn van een week of 5 a 6 geleden.
Met de Picsio hebben Marco en ik wat gefilmd tijdens deze geslaagde mini weblogloop, die Ruud overigens graag een keer als maxi organiseert.
Na de zeeuwse weblogtraining voelden de bovenbenen nogal zwaar. Om hier zo snel mogelijk vanaf gekomen legde ik op maandag een herstelloopje af, die iets te hard ging ;-) maar wel werkte.
Als uitsmijter had ik jullie nog nieuws beloofd. Hoewel…er zijn een aantal die het al weten of op z’n minst vermoeden.
Ik heb afgelopen zaterdag om klokslag 12:00 uur de stoute loopschoenen aangetrokken en sta nu ingeschreven om met Pasen volgend jaar een rondje Texel te gaan doen. Een rondje van 60 kilometer wel te verstaan. Het moge duidelijk zijn dat er flink doorgetraind zal moeten worden.
adv-60VT-runners.inddMadness Ter afsluiting wil ik team That’s Madness bestaand uit Ruud en Paula verschrikkelijk veel succes wensen tijdens de Trans Alpine Run, waarbij zij als team maar liefst 305 km en 13.500 hoogte meters in 8 dagen zullen afleggen. Ze zijn er klaar voor!

18 opmerkingen:

 1. Het gaat weer de goede kant op met onze snelle Keniaan. Goed om te horen. Er zijn toch weer behoorlijk wat kilometers gemaakt de laatste dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig weer zeg! Jullie hebben je toch wel een beetje gedragen hè?
  Ander nieuws? Huh, je maakt ons nieuwsgierig....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik lees niets over blessures...geen nieuws is goed nieuws, neem ik aan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. was gezellig John enne op naar zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk clubje zo bij elkaar! En ja, ander nieuws? je krijgt een baby!! een nieuwe motor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Was gezellig en erg leuk zo met z'n 4-en. Mogelijk een keertje een maxi-weblogloop...
  En veel plezier alvast met island-hoppen, Terschelling, Texel; allemaal mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tja, deze local had ook al geinformeerd maar de woensdag kwam in de planning van gezin-met-ck slecht uit. Maakt niet uit.

  Je loopt weer als een agtuhluhkke glaahdijool (hardop met Utrechts accent lezen). Mooi zo.

  Ook nog bedankt trouwens voor de rugzak tip. Heb toch anders besloten en bij binnenkomst zal ik er een blogej aan wijden...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. je hebt er weer een mooie film van gemaakt !
  ik ga je "jan de bont" noemen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk gedaan met het filmen en een mooie loop zo met elkaar, en wie weet een maxi loop?.
  En stoer de 60 van Texel en het zal gezellie wezen volgend jaar!.
  Groet Rinus.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi loopje zo met z'n vieren.Hoop ooit ook eens van de partij te zijn.Mooi plan om de zestig van Texel te gaanlopen.Succes en veel plezier tijdens de trainingen daarvoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat nieuws staat er toch al heren ? 60 van Texel.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Alweer zo'n gezellig loopje. Hij gaat goed John.. gaat goed komen op Texel.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jan de Bont uit Kenia. Speed is er niks bij. Fotoshoot met modellen vind ik een heel leuk idee. Ga iets uitwerken voor in de tuin van Kasteel de Haar. Ligt iets centraler...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooi dat de kmters weer verslonden worden Broeder. En de 60 van Texel, petje af hoor. Ik ga gewoon weer voor de 42195 meter van Rdam. Maar good luck met de voorbereiding en ga je vast nog wel zien dit jaar ergens.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel leuk dat jullie met elkaar lopen/rennen. Ik houd je in de gaten. Grt Paul (ook van Paul sr.)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je gaat weer goed.
  Mooi plan, die 60 van Texel.
  Train ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Het is prachtig om te lopen op Texel. Het zal je zeker bevallen.

  Groet Mo

  BeantwoordenVerwijderen