Eindhoven 2009

Eindhoven logo

cartoon_stap1_03Met dit blogje wil ik alle lopers die zondag wél van start gaan op een afstand tijdens de marathon Eindhoven heel veel succes toewensen.

Hopelijk zijn jullie in staat de gestelde doelen te realiseren.
spongebobFUNMet name degene die zichzelf hele specifieke doelen hebben gesteld wens ik niet alleen succes, maar vergeet vooral niet te genieten.


Zorg goed voor jezelf en laat jou dit niet overkomen.

 

Pas als je ervan kan genieten ben je een hardloper.

Reacties

  1. Zover als op het filmpje zal ik het nooit laten komen. Hopelijk hebben we de wind richting finish achter. Jij ook sterkte met het niet lopen in Eindhoven. Hopelijk tot gauw!

    Groetjes van Annet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit overkwam een loper van onze club op de HM. Er is een filmpje van. http://www.runnersweb.nl/runnerstv?e=EM08HM&n=Michiel%20Jansen&r=6734&ct_s1=15:08:37&nt_s1=58:33&ct_s2=15:31:23&nt_s2=1:21:19&ct_f=15:40:42&nt_f=1:30:38&l=NL&random=7893&k=finish&cct=0000000000000000000000000000000000000000

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Annet,
    Doe maar niet. Succes met hazen.

    @Tiny,
    Heel herkenbaar. Tijdens de Utrecht marathon heb ik dit een clubgenoot zien overkomen. We noemen geen namen :-) want hij is er al vaak genoeg mee geconfronteerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo wil ik nooooit finishen. Wat je zegt "genieten".

    BeantwoordenVerwijderen
  5. We gaan er gewoon weer een gezellige dag van maken! Jammer dat je er niet bij bent, maar ik neem aan dat je het nog wel een keertje gaat inhalen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Thanks dolly!!! Wat een filmpje......brrrrr

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je hebt me de rillingen over het lijf bezorgd.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Lekker zo over de eindstreep!.
    Bedankt voor het sucses wensen en je zal het lezen.
    Groet Rinus.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zo ga ik dus echt nooit finishen, dat soort topjes en broekjes staan me niet ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heftig hoor! Niet van deze wereld zou ik zeggen maar zoals Tiny alk vertelde, het gebeurde een collega loper ook. Bizar...

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Kan filmpje niet zien, heb een pc uit de tijd dat de dinosaurussen nog leefden. Maar ad reacties te lezen is t misschien maar goed zo.Erg jammer dat je er niet bij bent, er komen zat andere wedstrijden, en dat kan ik ook tegen mezelf zeggen want ik hoopte mijn pr te verbreken, 1:51 maar dat zit er niet in. Het gaat ons een ander keer wel lukken!!! Groetjes, BN-er Penny

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Als ik het goed zag was dit na een Ironman? Respect vol maar als ik toch zo over de eindstreep kom dan heb je een wel zeer ijzeren wil. Maar geef mijn portie dan maar aan fikkie hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Jemig, dit is echt een vreselijk filmpje! Jammer dat je er niet bij was John. Ik heb je gemist en had graag op de fiets je achterna gezeten.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Nou John, lekker filmpje!! Begin nou toch te twijfelen of ik die Ironman een keer wil doen... Eerst maar eens mijn pr op de 100 meter verbeteren!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten