vrijdag 8 januari 2010

De HarTlopende Webloggers

Er zijn inmiddels een paar maanden verstreken sinds het moment dat Jacqueline schreef over het overlijden van haar schoonvader en het idee van deze actie op haar blog plaatste. Sociaal als wij zijn hadden zich binnen de kortste keren een aantal kandidaten aangemeld om te assisteren bij de uitvoer.
Marco, Léonie, http://maurieske.nl/, Aad, Carlo, Edwin, Petra, Ton, Hans en ik zijn allen op onze eigen wijze in de weer met het binnenhalen van zoveel mogelijk donaties t.b.v. de cheque die op 11 april aan de Hartstichting zal worden overhandigd.

Boatcitykopie In een gesprek met de eigenaar van Boatcity kwam deze actie ter sprake en stelde hij zich als sponsor beschikbaar. Als hoofdsponsor welteverstaan! Een fantastisch aanbod dat natuurlijk onmogelijk afgeslagen kon worden.
Met de temperaturen en overige weersomstandigheden van de laatste 2-3 weken komt een boot niet meteen in je gedachten op, maar waarom wachten tot de zomer? Breng een bezoek aan Boatcity om de boot waar jij deze zomer de water mee zal bevaren uit te zoeken.
Logo syhb blog Schreef ik in mijn vorige blog dat mijn nieuwe vriend nog niet afgeleverd was. Inmiddels is dat wel het IMG_0338geval. Ik ben nu de trotse bezitter van een Garmin 310 XT HRM. 
Mijn vorige (hardloop)horloges heb ik bij SeeYourHeartBeat aangeschaft, dus is dit toch de eerste site waar je naartoe surft op het moment dat een nieuw model door je hoofd spookt. Aangezien er over inruil gesproken moest worden, telefonisch contact met Jan opgenomen. Tijdens het gesprek gaf ik de treffende link tussen zijn bedrijf en onze actie. Eén en één is 2 – onze 2e sponsor was een feit!
Formosus blog logo Over onze 3e sponsor zal Jacqueline jullie inlichten, aangezien deze door haar benaderd en binnengehaald is. Formosus tuinbureau.
De shirts! Ik heb een concept gemaakt van hoe de shirts eruit moeten komen te zien. Deze afbeeldingen hebben jullie inmiddels gezien. De laatste versie zie je hier afgebeeld.
Vinyldesign logo_bewerkt-1 Aangezien de bedrukking ook nog uitgevoerd moet worden zijn zowel Jacqueline als ik op zoek gegaan naar een bedrijf die dat in staat is dit voor ons uit te voeren en het liefst ook nog iets voor de actie over te hebben. Laat dat nou ook nog gelukt zijn.
Vinyldesign zal de bedrukking van onze shirts uitvoeren!
Jullie financiële steun is natuurlijk nog steeds van harte welkom!
Behalve het werk, de actie en alle andere bezigheden is er ook nog gelopen. Zondag in de vorm van een rustige duurloop van 75”, dinsdag was er weinig tijd dus werd het een tempoloop van 45” gevolgd door een rustige duurloop van 80” op woensdag met Tino, Pauline en Ans.
Morgen staat de 10EM bij de Florijn Winterloop op het programma en zondag de halve barre marathon van Egmond. Wish me luck ☻

10 opmerkingen:

 1. Hi John, ongetwijfeld loop ik je morgen tegen het lijf in Woudenberg. Heel veel succes daar en in Egmond.

  Goede actie van Curly! Het gaat jullie ongetwijfeld lukken om een mooie cheque aan de hartstichting te overhandigen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super die sponsors die jij hebt binnengehaald. Het gaat een fantastisch mooi harTlopershirt worden en vast ook een waanzinnig mooi bedrag voor de hartstichting. ik kan je niet vaak genoeg bedanken. Dus....BEDANKT !!!
  Las net de Egmond niet doorgaat. Succes met een evt. training.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. iedereen zet zich in voor deze aktie.. maar ik kan verklappen.. dat naast Jacq, John de drijvende kracht is van deze actie. Hulde.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed bezig John, altijd leuk om een doel te steunen. En wij hardlopers zijn altijd wel in voor zulke actie's.
  De ene zo en de andere zo, maar samen doen we het.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geen wedstrijdje vandaag in Egmont maar laat dat het weekend niet bederven hé. Prettige zondag nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo, jij bent even goed bezig met sponsoren binnenhalen! Heb je Egmond vervangen door een lekker duurloop?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je bent als een waanzinnige tekeer aan het gaan, zoveel sponsors haal je binnen.
  Na het mislukken van Egmond moet je toch maar eens een mail sturen naar Le Champion, misschien willen die ook wat doen.

  BeantwoordenVerwijderen