vrijdag 19 februari 2010

Op naar de MWM

Afgelopen maandag stond ik met een verstopte neus uit bed en nog steeds moe van de dag ervoor. Een super gezellige maar loopneusvermoeiende dag waar ik dus ook nog een kou heb opgelopen.
Shit, dat kunnen we nu dus echt niet gebruiken. Dan maar een paar dagen extra rust om te herstellen en zo snel mogelijk hiervan af zien te komen.
Vroeg naar bed en alle rust pakken die ik kan pakken. Op maandag en dinsdagavond lag ik al om 21:30 uur op bed om binnen enkele minuten al in een diepe slaap gehuld te zijn (volgens Ans).
Woensdagavond de loopkleding aangeschoten. Drie lagen natuurlijk, Buff op m’n hoofd en de ander als sjaal. Het ging WC potbest aardig totdat ik een beetje last van buikkrampen kreeg. Hmmm, ik ga echt niet uit de broek, en op dit deel zeker niet.
De kortste weg naar huis dan maar, wat het rondje op een schamele 5,4 km bracht. Maar wel op tijd voor een ritje op onze eigen porseleinen pony.
Gisteravond had ik na de borrel (Cola en Jus d’orange) geen zin meer om er nog op uit te gaan, dus wederom lekker vroeg het mandje in.

Vanmiddag op tijd uit Schiedam vertrokken met het plan een duurloopje uit te voeren. File, file, file! Het is weer vakantie en hele ab82Iphonehorden zijn weer op weg naar de wintersportgebieden.
Loopkleding aan, Buff op en de iPhone in die superieure sportband van Tune Belt, die ons door iPodhoes.nl ter beschikking gesteld is.
Vanavond waren de benen in de staat de neus voor te blijven en liep ik lekker relaxed. Ik had weliswaar muziek op, maar waar ik nou naar geluisterd heb………geen idee, helemaal niet bij stilgestaan.
De data: 17km, gemiddelde hartslag 159, tempo 5:45”.
Morgen nog een halfuurtje dribbelen en zondag op naar de MWM.
Wat gaat het worden de 27,5 of toch de langste duurloop in de aanloop naar de FMR? Geen idee.
Het plan is op 5:50 – 6:00” te vertrekken, om na 10km te bepalen waar afgeslagen zal worden. Afhankelijk van die beslissing zal het tempo gehandhaafd of opgevoerd worden. We’ll see.
logoMWM Naar aanleiding van de parcoursverkenning op 31 januari heeft de organisatie van de MWM in de persoon van Frank Stol de hardlopende webloggers een eigen plekje aangeboden. Er zullen ook zondag weer diverse webloggers aanwezig zijn, dus mag en zal de bloggersfoto niet ontbreken. Lees op het blog van onze sekteleider als over het hoe, wat en waar.
Ook hier zullen een aantal van de HarTlopende Webloggers aanwezig zijn om de actie onder de aandacht te brengen.
Zondag of maandagavond de volgende update.

17 opmerkingen:

 1. Veel sucses en plezier in Apeldoorn en ik zou zeker geen marathon gaan lopen als training in een wedstrijd richting Rotterdam!!!!.
  Gewoon 1 rondje van 27,5 en vlammen in Rotjeknor.
  Groet Rinus.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. na 10 km.... dan zit je midden in de bossen hoor... nee dat zo Rinus ook nooit hebben gedaan , haha. ;-). laat je verstand zegen vieren. tot zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. succes john

  genieten staat boven aan !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. John heel veel succes zondag. Loop niet teveel naar voren anders val je op je neus :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is flauw om jouw neus te verstoppen! Heb je hem alweer terug gevonden? ;-)

  Veel plezier en succes in Apeldoorn John! Niet te hard he? denk aan Rotterdam.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Succes in Apeldoorn, John, welke afstand het ook word, hopelijk voldoende hersteld!
  En: niet stilstaan bij het luisteren naar muziek, kom je er niet he.
  Haha, sekteleider, haha; ben jij de vice-sekteleider!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. We zien wel wat het wordt 27,5 of iets langer .... Onze voorbereidng deze week heeft wel wat van elkaar weg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha sekteleider RR :) Zie je morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hahaha, zo was ik een ruime maand geleden ook erg blij met de wc's bij fletiomare-sport (oid). Succes John en neem morgen de afslag die jou de beste lijkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Balen dat je neus verstopt zit maar het heeft en groot voordeel! Als je aan het Downloaden ben ruik je in iedergeval niets!!!
  Heel veel succes morgen en probeer wel rond de 3.30 binnen te zijn hé ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ritje op de porceleinen pony!! Hahahahaha, hylarisch!
  Tot morgen John. We gaan er met z'n allen een feestje van maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik ben niet de sekteleider... meer een gestoorde volger... maar ach.. we gaan er een feestje van maken vooraf.. en hopelijk ook achter af :)

  enneh.. we moeten nog ff die twitteraccount instellen op je aaaaifoon :))))
  Tot morgen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi John,
  hoop dat je morgen geen last meer hebt van je loopneus...
  Zie je morgen,

  John

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben benieuwd hoe het vandaag is gegaan !! Maar volgens mij kon je je neus wel bijhouden met een neuslengte verschil... of zoiets !!

  BeantwoordenVerwijderen