zaterdag 13 februari 2010

Ze zijn binnen!!

De shirts en (korte) tights voor de HarTlopende Webloggers zijn binnen en zullen morgen onthuld worden.
Jammer genoeg zullen niet alle deelnemende lopers aan onze actie aanwezig zijn in Schoorl, maar zij zullen binnen een goeie week toch ook kunnen pronken in de nieuwe outfit.
Het het er uiteindelijk uit is komen te zien kunnen jullie waarschijnlijk vanaf morgenavond op dit blog en nog vele andere lezen. Op dit moment is het nog een beetje mistig…..
SONY DSC
En nu maar hopen dat de mist morgen opgetrokken is.
Gistermiddag kreeg ik een telefoontje van Vinyldesign dat ik de shirts en tights op kon halen. Perfecte service, heel mooi werk en dat allemaal ook nog op tijd, wat wil je nog meer!
Het heeft iets langer geduurd als wij gehoopt hadden, maar vanaf morgen kunnen we weer iets meer terugdoen voor de shirt/tight sponsoren. De bedrijven die een donatie hebben gedaan in ruil voor vermelding op het shirt zijn:
  Boatcity Logo syhb blog Print Vinyldesign logo Formosus blog logo 
De sponsoren die een vermelding op de tight een donatie waard vonden zijn:
Koole sport logokopie  Tunebelt iPodhoes_1C1000LOGO_PMS021U Purmerend
Afgelopen week zijn er 2 nieuwe sponsoren aan de site toegevoegd die door Edwin zijn binnengehaald namelijk:
Deurlogo1  &  Marsaki_FC
Is er ook nog tijd geweest op te lopen?
Nou, niet zo heel veel, dus noemen we dit maar een rustige week ;-)
Dinsdag een wisselloopje van 8km, begonnen met 2km inlopen om vervolgens Frits tegen het lijf te lopen (die weer lekker aan het opbouwen is), vervolgens bedacht dat het eigenlijk wel mooi en ook erg koud was. Kom ik na een kilometer Bert tegen, om de laatste 2,5km met hem op te lopen. Lekker ontspannen.
Woensdag ging de baantraining ondanks de sneeuwval en een spierwitte baan toch door. Welgeteld 4 bikkels die de gladheid op de weg en de kou trotseerden.
Pas vandaag werd er, na een bezoek aan Marijn weer een training afgewerkt. Na rustig met de groep te hebben ingelopen gingen Jeffrey en ik op pad voor een duurloopje.
Totaal van vandaag: 11,5km. De Garmindata.
Morgen of maandagavond de volgende update.

5 opmerkingen:

 1. Heel fijn, ik begreep van Jacqueline dat het behoorlijk wat moeite had gekost.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zie dat de plaatsnaam van de C1000 nog op tijd is doorgekomen. Goed geregeld allemaal John. Ben benieuwd naar het resultaat. We spreken binnenkort wel af wanneer ik het kom ophalen. Zit nu in de nachtdiensten. Fijne dag in Schoorl vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie outfit gisteren gezien ziet er enorm gaaf uit. Jullie gaan opvallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. topwerk heb je geleverd met het harTlopers tenue. Geweldig

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De shirts en broeken zijn helemaal top geworden. Klasse geleverd. Jammer dat je gelijk met je nieuwe kleding de straat ging aanvegen.

  BeantwoordenVerwijderen