zondag 7 februari 2010

Het gaat goed….

…..met de actie van de HarTlopende Webloggers. Afgelopen week hebben Gerard en Aad wederom een nieuwe sponsor in huis gehaald.
De nieuwe sponsor(s) is iPodhoes.nl en Tune Belt.
iPodhoes tubebeltlogo
Er zijn nogal wat lopers die met een muziekdrager, veelal een iPod van het één of andere type lopen. Ben jij één van die lopers (ook niet lopers overigens) neem dan absoluut een kijkje op de één van de bovenstaande sites. Diverse accessoires en gadgets voor alle soorten iPods. Sinds enkele weken maak ik zelf gebruik van de Mophie Juice Pack Air voor mijn iPhone. Een echte aanrader voor de veeleisende gebruiker.
De shirtsponsors zijn bekend, de shirts zijn binnen dus is het tijd dat de drukker aan de slag gaat. Maar…aangezien er meer sponsoren waren dat ruimte op het shirt hebben wij besloten ook op zoek te gaan naar sponsoren die een bijdrage over hadden in ruil voor vermelding op de tights. 
Koole sport logokopie De goede contacten die Jacqueline met Koole Sport onderhoud hebben ons behalve de shirts, nu ook tights voor een mooie prijs opgeleverd.
In ruil voor de sponsoring is het natuurlijk wel de bedoeling dat wij niet alleen individueel, maar ook als groep zichtbaar rondlopen.Vinyldesign logo
Afgelopen vrijdag is onze outfit bij de drukker afgeleverd, dus zullen de in Schoorl aanwezige HarTlopers in een herkenbaar rood shirt gespot worden. Vanaf volgende week zullen wij steeds vaker gehuld in het rood opduiken. Sites, blogs en evenementen. Wij rekenen erop dat toeschouwers en bedrijven zich aangesproken voelen en ons nog meer hulp bieden de Hartstichting te steunen.
Degene die jullie al voorgingen staan hier vermeld.
De afgelopen week is er minder gelopen dan ik zou willen vanwege tijdgebrek, en ik moeten bekennen dat het slechte weer me er dinsdag van weerhield de deur uit te gaan. Isn’t he a sissy?
Woensdag kon er eindelijk weer op de baan getraind worden, hoewel dat vanwege de opkomende gladheid bij het draaien van rustige rondjes is gebleven voor de lopers. De warming-up en loopscholing waren mijn verantwoordelijkheid. Zelf heb ik niet meegelopen.
Donderdagavond stond een afspraak met de masseuse gepland, maar ik wilde eerst nog een stuk te lopen, dus na thuiskomst en snel omgekleed en pad voor maximaal een uur.
Het werd een tempoloopje van 10,5km met een gemiddelde van 5:05”. De Garmindata staat hier.
Zaterdag, na de warming-up en loopscholing een rustige korte duurloop samen met Jeffrey. Totaal 10,7km.
IMG_0360 IMG_0363 Voor vandaag had ik een lange duurloop gepland. Jeffrey had 165” in zijn schema staan en een langere wel zitten.
Om 9:00 uur kwamen wij met met in Gouda (station Goverwelle) aan en starten onze duurloop. 
Een graad of 5, droog en bijna geen wind. Een prima dag om te lopen dus. Vanaf het station bereikten we al snel het gebied rond de Reeuwijkse plassen, waar we regelmatig lopers tegenkwamen. Alvorens via het voetgangerstunneltje aan de andere kant van de A12 uit te komen ging het parcours door wat weilanden (geoorloofd overigens) op weg naar Nieuwerbrug om vervolgens in Gouda-De MeernWoerden aan te komen. Woerden inmiddels alweer achter ons latend werd de weg vervolgd naar Harmelen, maar niet voordat ik Jeffrey aanspoorde om tussen 24-25km het tempo iets op te voeren, alvorens onze drinkpauze in te lassen. In Harmelen aangekomen, Jeffrey kreeg het nu zwaar, maar het doel (station Vleuten waar zijn auto stond) kwam langzaam maar zeker in zicht. Op 30,5km scheidden onze wegen. Met nog 500 meter zat het er voor Jeffrey bijna op. Ik besloot niet mee te rijden maar de laatste kilometers naar huis lopend af te leggen. Nadat de 310 op 33km piepte vond ik het welletjes en zijn de laatste 300 meter dribbelend afgelegd. De Garmindata en route staat hier.
Ik ben zeer tevreden met de voorbereiding tot nu toe. De benen voelen weliswaar wat zwaar aan, maar verder geen problemen.
Volgende week sta ik aan de start van de halve in Schoorl en een week later staat Apeldoorn alweer op het programma.

23 opmerkingen:

 1. Jammer dat ik Schoorl aan me voorbij moet laten gaan, maar in Apeldoorn ben ik er bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zie je zaterdag of anders zondag wel in Schoorl!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. we lopen er premium bij met de tune belt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer een super duurloopje ter afsluiting van de week. Ben benieuwd naar de shirts en broekjes. Zie je volgende week in schoorl.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker "rondje". Zie je volgende week in Schoorl.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. SUPER!!! 30km, lekker stukje hoor. Logisch dat je benen nu wat zwaar aanvoelen, je hebt er wel 30 achter de rug. Dan mag dat hoor.
  Ik denk dat jouw gevoel steeds relaxter wordt en met veel vertouwen richting Rotterdam gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hé Sissy ;-), wat heb je weer veel en mooie kilometers afgelegd. Ik zie je in Schoorl .. in harTloper-rood.. fantastisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik ben benieuwd.. de rode harTlopers... en je trainingen gaan geweldig. dat is heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Training ziet er super uit maar laten we niet vergeten dat ook het hartlopende doel geweldig gaat. Samen staan jullie sterk en wordt dit een prachtige bijdrage die jullie gaan leveren.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi gelopen John. Ben ook erg benieuwd naar de shirtjes en broekjes. Ik heb definitief besloten GEEN marathon te lopen in Utrecht op 5 april, maar een halve.
  De hele doe ik 6 dagen later in Rotterdam met de andere HarTlopers; leek me wel zo gezellig. Kapot ga ik toch wel!
  Zie je in Alphen of eerder als ik mijn shirt en tight kom ophalen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Volgens mij staan die shirts zo vol dat je het logo van de Hartstichting niet eens meer ziet hahaha......nog geen nieuws van Salomon. Tik tak tik tak

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goed bezig John, dat gaat echt wel goedkomen zo.
  Apeldoorn ga je redden, de hele, op een rustig tempo, heb je die vast zitten.
  Ga zo door. Zie je dinsdag?
  Groet Terry

  BeantwoordenVerwijderen
 13. je bent er klaar voor zondag, zie en spreek je in Schoorl

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Top, wat een afstand! Dat wordt een succes in Schoorl!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Doe maar ruig en behoorlijk veel langduurkm.
  Dat gaat goed komen in Schoorl en de week erna.
  Groet Rinus.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Schoorl ga ik je zien. Ga je dit keer alleen voor een snelle tijd ? Of heb je weer een mooie haas geregeld ?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Goed idee ook met de trein heen en teruglopen. Zit de laatste tijd te puzzelen met waar zullen we nou weer eens een rondje naartoe doen?

  Lijkt me leuk eens station Baarn of Soest aan te doen en door het bos terug te lopen! Interesse?

  Zondag a.s. ga ik powerrrrdagje winterberg doen! Succes/plezier in Schoorl!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. John, gisteren een stukje met je meegelopen,en je verhalen aangehoort. nu even dit gelezen. wat een aanhang zit hier achter op je site. geweldig.
  ik weet zeker!!!!!!Rotterdam wordt een topdag voor je!!!!. ik zie je vanavond op de baan.

  groetjes, Frits.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Dat was toch een mooie route voor de 33km duurloop; je blijft goed gaan, John, dus toch maar geen sissy.....
  ZIe je in Schoorl, groet, Ruud

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ojeee ! wat een mooi verslag ! wat ben jij goed bezig ! houden zo veel grtjes uit Belgie ook aan je vrouwtje xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Iemand die 33 km wegloopt is geen sissy.

  BeantwoordenVerwijderen