zondag 10 oktober 2010

Mislukt

Mislukt? Ja mislukt!
Gerard, Maurice en ik hadden gepland vandaag de halve marathon van Eindhoven in 2 uur af te zullen leggen.PIC_0174 PIC_0175

Vanochtend op tijd vertrokken om zoveel mogelijk bekende lopers hun 2e ronde in te zien gaan.
Vanwege de voorspelde wegafsluitingen en bijbehorende files hadden we besloten met het openbaar vervoer naar Eindhoven te reizen. Bij de ingang van het Beursgebouw Ronnie en Janna ontmoet en kort gesproken, beiden waren vandaag als tempomakers aanwezig, Maurice kwam niet veel later ook aanlopen en samen togen wij naar het marktplein. Raoul, Mo, Koen, diverse clubgenoten van Maurice evenals een drietal van mijn clubgenoten, Penny, Hotze en Monique.
Ton kwam als tempomaker op 4:15 voorbij en nog net zagen wij Jolanda die zich in het groepje genesteld had. Een goede beslissing zo bleek, het is Ton tenslotte toevertrouwd om exact de afgesproken eindtijd in strakke kilometertijden te halen. Met 4:13 liep Jolanda een dik PR. Van harte gefeliciteerd. Helaas is het MISLUKT elkaar na afloop te treffen om echt kennis te maken.
Voordat de parkeergarage waar de tassen achtergelaten kunnen worden werd opgezocht hebben we Kitty, Esther en Annemarie ontmoet en heb ik eindelijk kennisgemaakt met een eerste 2 dames.
PIC_0173 Bij het ingaan van de startvakken spraken Gerard en ik met Maurice af hem een 2-tal kilometers verder te treffen (hij zou ons opwachten), aangezien hij uit vak B en wij uit vak C van start gingen.
Ook dit is MISLUKT. Na de finish troffen we elkaar weer.
De Garmins werden ingesteld op 5:40 min/km, een tempo dat moet zorgen voor een eindtijd van 2 uur zonder daar overdreven inspanningen voor te hoeven leveren. Maar, ondanks de warmte en de drukte werden de kilometers een stuk een stukje rapper afgelegd. Een gemiddelde van 5:13 min/km was aan de eindstreep het resultaat met een Garmin geklokte eindtijd van 1:51:16.
Ook MISLUKT dus.
Ans heeft weer een zware halve marathon achter de rug, en wist de finish uiteindelijk in 2:14 te halen. Wel weer gedaan.
De dag is natuurlijk geen volledige mislukking geworden, ondanks het feit dat wij met het ov reisden.
Het was prachtig weer, we hebben weer met een paar leuke mensen kennisgemaakt, lekker gelopen, de boel heel gehouden, weer genoeg gelachen, Tiny, Jacq en Hans als supporter langs het parcours zien staan.
Na afloop nog een drankje bij het Mulderke alwaar ook de London marathon runninggirl aanwezig was.
Het is dan inmiddels 18:00 uur en dus de hoogste tijd om de terugreis aan te vangen. Pff….wat een lange, ondanks wat mislukkingen, gezellige dag.
Met 21,3 km van vandaag wordt deze trainingsweek met 83 km afgesloten. De volgende trainingsweek vangt dinsdag aan en eindigt op zondag met de halve marathon in Amsterdam.

28 opmerkingen:

 1. Wat een "mislukte dag" .... OK dat OV is zeker een groot minpunt maar verder zag ik heel wat lichtpuntjes in dit stukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kortom ... een hele mooie "mislukte" dag. Helaas is het mij "mislukt" om na de loop nog naar het Mulderke te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. John, wat mislukt, ik had er voor getekend, maar ik was gisteren blij met mijn 1.59.38. ging heel goed.nu nog wat tijd eraf zien te krijgen.je loopt weer lekker lees ik nu.je zit op niveau?
  succes volgende week in Amsterdam.Ans volgende keer weer beter.
  groetjes, Frits

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond het een heel gezellige dag. Wat mij betreft niks mislukts aan :)
  Het was leuk je te ontmoeten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. He snelle Keniaan laat volgende keer maar je Garmin thuis. Instellen op 5.40 en doodleuk 5.14 lopen. Heel mijn dag mislukt. Bedankt kerel voor het haaswerk op het laatste stukje, had het toen toch iets zwaarder door de griep van afgelopen weken. Toch een tijd waar we mee thuis kunnen komen. Ik zie je zondag. We hebben van de week nog even contact

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waardeloze dag dus. Alles mislukt. Balen..... Haha, lekker hoor als je zo lekker loopt, ik kan me het helemaal voorstellen. Leuk dat jullie zoveel bekenden hebben gezien...en ik was getuigen van jullie 'one minute of fame' op omroep brabant!
  Goed van Ans dat ze doorgezet heeft!
  Tot snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tss. teleurstellend resultaat, heb er geen andere woorden voor. Maar euhm, 'de Boer-tjes' lopen weer massaal in Amsterdam, zie je daar zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Balen he dit soort dagen :p
  Ik ga het winterseizoen ook weer de weg op, dus hopelijk komen we elkaar snel weer es tegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dus toch allemaal mislukt!.
  Mooie tijd en zo te lezen een gezellige boel.
  Groet Rinus.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoe lok je lezers;-).

  Leuk dagje gehad in Eindhoven zo te lezen, was lekker weer om te lopen. Dat het in Adam ook maar mag mislukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vond er niets mislukt aan... een geslaagde dag.. zeker om te kijken in het zonnetje.. is moeilijk je aan een vooraf bepaald tempo te houden, dat langzamer is dan je makkelijk aankan.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jammer dat het zo gezllig was en de OV gewoon functioneerde. Nu is niet alles mislukt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Als we onze tijden bij elkaar optellen en door twee delen komen we aardig in de buurt van de twee uur. Dus wat dat betreft valt de mislukking wel mee .....

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat een klote zooi, mega teleurstelling !
  aan een 310XT heb idd ook niets, waardeloos apparaat!
  heb ik verder nog wat te zeuren ja ! die zon veel te warm !
  verder nog wat positiefs.... JA!
  leuke broer heb ik he!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb je bericht 3 x gelezen maar kan geen mislukkingen vinden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Balen zeg, wat een mislukkingen. Ik ga proberen komende zondag de halve marathon in drie uur te lopen, maar ik weet nu al dat ik jammerlijk zal mislukken :-(...

  Hopelijk zijn jullie over het ergste verdriet heen. Weet dat wij met jullie meeleven...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een pech dat het zo'n mooi weer was, mislukt lekker koele loop in het najaar! Goed dat de rest ook mislukte (hoe was het ook alweer bij wiskunde - - = +) Dus 2x mislukt is dan toch weer gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Van mij mogen er meer van die dagen komen die volledig mislukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. een leuke, mislukte dag dus :-)
  en a.s. zondag ben je er terug bij ... hopelijk weer zo'n dag vol mislukkingen???

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Uhhh... Je wist dat de NS 10/10 had uitgekozen om hun winterdienstregeling te testen? Is wel een beetje de goden verzoeken he? ;-)

  Mooi aantal weekkilometers!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Kolere John wat een kilometers loop jij per week. Ik haal nog niet eens de helft...
  Verder lees ik dat je volop bezig bent met atletes te ronselen voor de fotoshoot...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Als dit een mislukte dag is, dan wens ik je er nog veel meer toe; zullen er dan ook ongetwijfeld nog komen.
  Als ik het goed begrijp, was het dus weer uiterst geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Alles mislukt!! En mijn bal is ook al lek .. waar was dat nou van? Wat een ongelooflijk mislukte dag.... daar moeten er meer van zijn!! Succes in A'dam!! oh, nee, veel mislukkelingen!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Zo'n mislukte dag wil ik ook wel een keer.Veel te hard lopen en leuke mensen ontmoeten :-)Misschien spreken we elkaar binnenkort ergens.....who knows.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. jajaja.. het is mij ook al niet gelukt om miss multivlaai te hazen naar een tijd onder de 4 uur... ;-) Tja je kan meer dan je denkt

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Helaas heb ik jullie gemist bij het mulderke na afloop van de halve.
  Ik was dus niet de enigste die het met minder heeft moeten doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Zo'n mislukking mis ik ook nog net in mijn rijtje dit jaar :) Lekker gelopen, John. Eindhoven is altijd bere-gezellig en ik baalde dan ook dat ik er niet bij was.

  BeantwoordenVerwijderen