vrijdag 25 maart 2011

Wheel of Energy

Wheel of Energy 05Wat tijdens een overleg van een paar weken ter sprake kwam werd afgelopen woensdag daadwerkelijk uitgevoerd.
Lopen in het Wheel of Energy.
Dave was wederom bereid om het goede doel te sponsoren, ervoor te zorgen dat een aantal medewerkers een mooie sportieve prestatie leveren en tegelijkertijd ons bedrijf in de schijnwerpers zon zetten.

Met z’n vijven werd in totaal 8 uur gelopen en is het tevens gelukt om de financiële bijdrage wat op te krikken met behulp van sponsoring door collega’s.Wheel of Energy 01

Om 11:00 uur stapten de eerste 2 in Blue Mesa blauwe shirts in het Wheel om samen met Richard Bottram het eerste uur, Richards 2e vol te maken. Terwijl Richard zijn 166ste marathonafstand in het Wheel aflegde vloog de tijd voorbij en was het genieten in het zonnetje. Velen die verbaasd naar het reuzenrad kijken in het voorbijgaan, foto’s makend en informerend naar het doel. Over foto’s gesproken, alle geplaatste foto’s zijn gemaakt door Tjapko.

Een geslaagde de actie en daarnaast erg interessant om met de man achter deze actie in het Wheel te lopen en praten. Ongelofelijk dat hij er al 166 marathons op heeft zitten zonder een meter vooruit te zijn gekomen. Wil jij een bijdrage leveren kijk dan op de site, en kom in actie.

Lopen in het Wheel was een bijzondere ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is. De marathon ultra van zondag en de halve marathon afstand van dinsdag zaten nog wel in de benen, waardoor ik de geplande 2 uur niet helemaal volgemaakt heb. Desondanks lekker gelopen en zonder er op dat moment bij stil te staan heb ik de eerste 1000 km sinds 1 januari volgemaakt en staat de teller sinds vandaag op 1030!

Een collega maakte onderstaand filmpje.

Zondag staat er nog een leuke haasklus op het programma in het zuiden des lands, maar daarover in mijn volgende artikel meer.

8 opmerkingen:

 1. super mooi om met z'n allen voor een goed doel te lopen, ik wil ook nog een keer gaan.....
  gaaf the blue nikes outfit gaaf !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lopen in dat wheel lijkt me super, wil het zeker ook nog gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zo zou je iedere dag je werkdag moeten kunnen beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het voordeel hier is ook dat je geen rugzak op hoeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Rennnen voor het goede doel altijd goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Er zijn inmiddels al heel wat bloggers geweest die zich hebben laten transformeren tot een hamsterklus. Maar idd het is wel bijzonder om er te lopen.

  BeantwoordenVerwijderen