donderdag 22 september 2011

Berlijn marathon 1

Aan het begin van de middag zijn we na een voorspoedige reis aangekomen in Berlijn en hebben meteen intrek in ons appartement genomen. Geen super de luxe, maar wel van genoeg gemakken voorzien om het hier uit te houden en wat helemaal te gek is….. we zitten op loopafstand van de start/finish.

De trouwe lezer is het niet ontgaan dat wij voor de Berlijn marathon gekozen hebben voor Ans haar debuut op deze afstand.
De trainingen op basis van schema’s die door Tiny opgesteld zijn, zitten erop en die zijn eigenlijk blessurevrij afgewerkt. Ans is er klaar voor.

Maar terug naar vandaag, de spullen uit de auto gehaald, de DSC01832internetverbinding gecheckt en vervolgens met het openbaar vervoer (metro) op weg naar flughafen Tempelhof om een bezoek aan de marathon expo te brengen én de startnummers op te halen.
Met zoveel stands voorzien van nuttige, minder nuttige, leuke, handige en zinloze spullen is het lastig om in één rechte lijn naar de balie te lopen waar je zijn moet. We hebben het gered en dit zijn ze dan….DSC01928

Dit is nog eens een expo zeg… allemaal goed geregeld, genoeg te zien, te koop en te krijgen. Daar steken een aantal andere expo’sDSC01849 schril bij af. Anyway, na een paar uurtjes rond te hebben gelopen is het de hoogste tijd om weer “huiswaarts” te gaan en wat boodschappen te doen. Maar niet voordat we er eerst nog een bordje pasta hebben weggewerkt.
Een eerste impressie van de marathon expo.

Morgenochtend mag Ans lekker uitslapen terwijl ik hier in de omgeving mijn interval ga afwerken. In de loop van de ochtend gaan we nog even gezellig met Pim en zijn Yvonne op stap en wie weet ontmoeten we Syl en Sil nog in de loop van de middag.

Er volgen z.s.m. meer updates.

11 opmerkingen:

 1. Je ziet er fantastisch uit. Je gaat dat goed doen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes met jullie marathon. Ans ziet er inderdaad gewoon afgetraind uit: Dat betekent topvorm.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel succes en plezier! Ook namens Patries.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Cooooool!!! heel heel heel veel succes en fun en natuurlijk voor Ans! Je allereerste marathon vergeet je nooit meer. Heel veel succes kanjer!! dikke kusssss RR

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ps: heb je eindelijk een BMW John :)
  en wat is het onderschrift bij die foto waar je bij de kassa staat?

  "mmm, nu heb ik wel deze Nike's maar daar staat ook wel hele mooie sloffen... als die kassadame nu eens af zou kunnen leiden... mmmm.. "eh... Fraulein, ich habe Sauerkraut im meinen Lederhouse"

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel fijn (lang) weekend in Berlijn; geniet ervan! En natuurlijk heel veel suc6 voor Ans in haar 1e marathon! (en voor jou natuurlijk ook; 't blijft toch 42km!)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. veel succes en plezier! Hoe laat starten jullie? En wat is de weersverwachting? Vast niet zulke stortbuien als bij de Dam tot Dam..
  Ans, ik vind het echt geweldig van je, die halve vind ik altijd al zo lang...
  groeten, Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel veel succes voor Ans en geniet van een lekker lang weekend in Berlijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Succes John en Ans!
  Ik loop virtueel met jullie mee ;-)
  Enjoy!
  Dave

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ans, heel veel succes met lopen! Het gaat je zeker lukken. Geniet nog een beetje van Berlijn! Ik zal duimen, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen