zondag 26 juli 2009

Hardlopende Webloggers United update‏

Wegloggershirt voorkant[4]Om maar gelijk met de deur in huis te vallen. Ons initiatief heeft erg positieve reacties bij de jullie opgeroepen, waarvoor dank. Tevens hebben jullie meegewerkt aan de promotie ervan waardoor nog meer webloggers bereikt Shirt Léonie[4]konden worden. De reacties en bestellingen komen bijna dagelijks binnen. Iedere weblogger kan nog steeds zijn/haar interesse kenbaar maken door een reactie op onze blogs (John en Léonie) achter te laten én shirt John[4] een mailtje te sturen naar johnenleonie@gmail.com 

Léonie is op dit moment van een welverdiende vakantie met haar vriend aan het genieten, dus zullen de updates omtrent dit initiatief hier gepubliceerd worden. Ik lees ook de reacties die op haar blog achtergelaten worden, maar kan niet alles in behandeling nemen (incompleet, geen mailadres etc.) Graag je aanvraag voor een bestelformulier dus óók naar eerder genoemd mailadres.

Het kost wat tijd, maar er wordt natuurlijk ook nog getraind. De kilometers worden iedere zondag doorgestuurd naar Pieter t.b.v. de Webloggers Summer Challenge. Erg motiverend om te zien hoeveel kilometers er door de meesten gelopen wordt.

Weektotaal (20 –26 Juli): 94,5km

Hardlopen De Meern 23-7-2009[4] Donderdag een pittige duurloop die i.p.v. 95 minuten na 77 minuten beëindigd werd. het pijpje was leeg. Was het de bedoeling om tussen de 5.05 en 5.10 aan te houden, het gemiddelde bleef steken op 5.25 en de teller op 14,2km.

Vrijdag een rustdag. Hadden we de tijd om naar een vervanger voor de Blackbird te gaan kijken. Genoeg gezien maar nog niet gekozen.

Hardlopen De Meern 25-7-2009[4] Zaterdagochtend samen met Ans lopend naar de training, waar Ans aan de kerntraining meedeed, terwijl Jeffrey en ik een ronde over het Lint en de Haarrijnseplas liepen. Na de kerntraining weer lopend terug en weer 16,5km op de teller.

’s Middags de motordealer bezocht waar de Blackbird staat, én onder voorbehoud een vervanger gevonden/aangeschaft.

Kawa Z1000

Voor vandaag had ik ingeschreven bij Phanos voor de 20km trainingsloop met start en finish in het Olympisch stadion in Amsterdam.
Hardlopen Amsterdamse Bos 26-7-2009[4] Mijn complimenten voor de organisatie! Na inschrijving via internet meteen de bevestiging ontvangen. Vrijdag een reminder ontvangen waarin nogmaals uiteengezet wordt wat we kunnen verwachten. Samen met Jeffrey en Hotze vertrokken wij om 9.00 uur naar Amsterdam. Iedere deelnemer krijgt een bandje om ter controle.
Er is een mogelijkheid om op verschillende snelheden (4.30 – 6.30 min/km) met de pacers op pad te gaan. Wij gingen met de pacer van 6 min/km mee, evenals een 40-tal andere lopers. In het Amsterdamse Bos werd de drankpost 3x aangedaan, alwaar wij werden voorzien van water, sportdrank en banaan. De pacers liepen netjes op schema en na 1 uur en 59 minuten waren wij weer terug in het Olympisch stadion. In de kantine kreeg iedere loper een flesje AA en ontbijtkoek aangeboden. Na van de douchegelegenheid gebruik te hebben gemaakt, vertrokken wij weer naar huis. Heerlijk relaxt de rest van de dag doorgebracht.

2 opmerkingen:

  1. Leuk toch dat een initiatief zo geweldig slaagt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik vraag mij af of mijn promotie voor de shirts nog wel nodig is.. ik zie het al overal op het net staan :)) Super geregeld J&L

    BeantwoordenVerwijderen