woensdag 18 november 2009

Uitkomst enquête

De uitkomst van de poll die ongeveer een maand linksboven op dit blog heeft gestaan is als volgt.
Poll

Deze enquête had in beginsel geen speciale reden, maar gaandeweg ben ik mezelf wel de vraag gaan stellen of de artikelen die gepost worden voor alle groepen “interessant” zijn. Had er wellicht nog een extra keuzemogelijkheid aan toegevoegd moeten worden? Namelijk, “ik ben geen loper”.
Dank aan allen die hebben deelgenomen.Thank_you_noteHet percentage deelnemers dat 3 jaar en langer hardloopt is mooi in balans, terwijl de deelnemers die onze passie tussen 1 –3 jaar delen het laagste is. Vind deze groep de artikelen niet interessant, zijn er zo weinig bezoekers in deze categorie of hebben zij gewoon geen keuze gemaakt?
Graag jullie mening/input ten aanzien van deze uitkomst. Kunnen wij als webloggende hardlopers, lopers en niet lopers stimuleren en/of aanzetten om te gaan lopen?
Ook al ben jij geen (webloggende) hardloper wordt je mening op prijs gesteld. Over welk onderwerp zou je meer willen lezen op dit en/of andere hardloopblogs?
Bij voorbaat dank voor je reactie.

11 opmerkingen:

 1. Ik behoor tot het groepje 1 - 3 jaar en vind de artikelen zeer interessant en heb daarom ook niet één bepaald onderwerp waar ik over geïnformeerd wil worden. Kortom... aan mijn mening heb je niet veel ;-) ik zeg .. "ga zo door".

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, binnenkort hier dus Kabouter Wesley Youtubes te vinden?

  Alles met lopen boeit. Endorfinejunckies die we zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mij betreft mag de nadruk liggen op de langere afstanden (halve/hele marathon en ultra).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als je alleen over hardlopen schrijft trek je vrijwel geen niet-hardlopers aan denk ik. Het blijft dan toch een (leuk!) wereldje op zich.

  Ik trek wellicht minder hardlopers aan maar aan de andere kant ook weer mensen uit mijn werkveld (de bibliotheek maar dat zal wel duidelijk zijn) en ik heb ooit aangegeven toen ik me opgaf voor het Dreamteam (dat uiteindelijk geheel op eigen kracht Dreamduo werd) dat ik het leuk zou vinden als er zelfs maar een enkele niet hardloper geïnspireerd zou raken door mijn hardloopstukjes.

  Daarnaast ken ik ook een groot aantal mensen die wel hardlopen maar die dan weer geen weblogs lezen. Mijn sportschool vriendjes bijvoorbeeld. Maar goed, als die 24 januari 2010 meegaan met de weblogloop zal daar wel verandering in komen :-)

  Hm, beetje lange reactie...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ja, ik loop langer dan 5 jaar en ik persoonlijk vind het leuk als hardlopers ook eens over iets anders schrijven dan hardlopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hardloop gerelateerde 'dingen' zijn al divers en je kunt ze zo divers mogelijk maken.
  Ik zeg: doorgaan! Het is en blijft altijd leuk om andere ervaringen te lezen en daarvan te leren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. de meeste bezoekers zijn bloggers die al langer 'in het vak' zitten. Gewoon lekker doorgaan met wat je doet John en het hoeft niet altijd over hardlopen te gaan. Ja kabouter wesley!!! maar gadgets, hardloopgear, sexy vrouwen en trainingtips mogen ook..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahaha, sexy vrouwen voor RR......ikzelf ben net de 1-3 jaar groep ontstegen maar lees toch echt het liefste de dingen die jij meemaakt. Er zijn al genoeg beginnende lopers-boekjes (neem alleen de Runner's World al) met tips en producten. Ik wil gewoon weten wat je meemaakt, dus vooral doorgaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ronald dan wel hardlopen sexy vrouwen!

  Ik zie diegenen met wie ik log als vrienden.
  Maar het moet dan ook niet bij bloggen blijven, mekaar een keer zien tijdens een wedstrijd vind ik wel belangrijk.
  Daarom zal ik ook niet op alle logs een reactie achter laten.
  De logs hoeven niet altijd direckt met lopen te maken hebben.
  Zelf probeer ik meestal indirect wel iets met lopen er in te zetten.

  Ik zie vaak aan de reacties bij andere en mezelf dat logs over vakantie's bijvoorbeeld zeer gewardeerd worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is altijd leuk om dingen te lezen die je herkent of zelf ook beleeft (behalve blessures :)). Maar ook nieuwe dingen over hardlopen interesseren. Andere onderwerpen zijn prima maar het zwaartepunt is toch wel het hardlopen, denk ik. Lekker doorgaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben vandaag voor`t eerst op je blog. Heb dus niet gestemt. Ben een beginnend hardloopster en heb daarom een webblog gestart. jaja, al èèn bezoeker gehad, lol!(http://walk2run.web-log.nl/walk2run/) Ben sportminded en lees dan ook graag dit soort blogs. Ik zou zeggen zo doorgaan, erg leuke blog.

  Groet`n Saskia

  BeantwoordenVerwijderen