donderdag 17 december 2009

HarTlopen voor een goed doel

Het plan om al harTlopend geld in te zamelen voor de Hartstichting is afkomstig van Jacqueline. Na een hartstilstand van haar schoonvader in oktober gevolgd door een revalidatieperiode is hij de familie korte tijd later toch ontvallen.
Het machteloze gevoel dat bij Jacqueline de kop opstak maakte tijdens een duurloop plaats voor het idee om door middel van haar loopactiviteiten, die altijd door schoonpa op de voet gevolgd werden, een bijdrage te leveren aan de Hartstichting.
Wat houd de actie in?
Jacqueline zal met behulp van een aantal andere webloggende HarTlopers zoveel mogelijk geld inzamelen dat op 11 april 2010 op de Coolsingel in Rotterdam aan de Hartstichting wordt overgedragen.

Waarom op 11 april 2010? Heel simpel: behalve Jacqueline zullen vele andere webloggende HarTlopers op deze dag hun 1ste, 2e, 3e of zoveelste marathon afleggen.
Waar wordt het ingezamelde geld door de Hartstichting ingestoken?
 • Investeren in wetenschappelijk onderzoek naar het ontstaan en voorkomen van
  hart- en vaatziekten dat leidt tot een betere gezondheid van veel mensen, nu en in de toekomst.
 • Verbeteren van patiëntenzorg,
 • Geven van voorlichting over gezond leven.
Door uw gift aan de Hartstichting gaat de levensreddende strijd tegen hart- en vaatziekten onverminderd door.

Webloggers zijn Hartlopers!
clip_image002Dat is wederom bewezen, aangezien bij de eerste blogpost van Jacqueline hieromtrent tig reacties werden achtergelaten, maar ook aanmeldingen om te helpen deze actie tot een succes te maken.
Na de actie van de webloggersshirts die Léonie en ik ten uitvoer hebben gebracht kreeg Jacqueline ook van mij direct een Ja om deze actie te ondersteunen.
De Hartlopende Webloggers steunen nu dus ook de Hartstichting.
Wil jij ook je steentje bijdragen, surf dan naar http://curlyisrunning.nl om je aan te melden. Indien je een financiële bijdrage wilt leveren kan dit behalve bij Jacqueline, die tijdens de Linschotenloop met de collectebus aanwezig zal zijn, ook via één van de andere HarTlopende Webloggers die zich voor deze actie inzetten:
Léonie, M@urice, Marco, Petra, Ton (en zijn 23 helpende collega’s!), en ikzelf natuurlijk.

Bedrijven zijn natuurlijk van harte welkom om deze actie tot een spetterend succes te maken. Van de 4 of 5 hoogst donerende ondernemingen zullen de logo’s op de herkenbare rode HarTloopshirts gedrukt worden, die tijdens de Rotterdam marathon op en langs het parcours zichtbaar langs/rond zullen lopen.
Hartloopshirt Webloggende HarTlopers Dit logo zal de komende dagen op meerdere blogs zichtbaar zijn als teken van ondersteuning aan deze actie.
Heb jij het hart op de goede plek zitten? Help de Webloggende HarTlopers, de Hartstichting te steunen.
e-meeuw Weten hoe jij of jou bedrijf ons kan ondersteunen? Stuur mij dan een mailtje.

8 opmerkingen:

 1. Waarschijnlijk loop ik niet mee op 11 april. Het bemensen van een webloggerssteunpunt en het harTlopen promoten kan ook een doel zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ben er helaas niet bij in Rotterdam maar ik wens alle hartlopers veel succes. Curly heeft mijn bijdrage al binnen maar goed dat je er nog even extra aandacht aangeeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel goed , deze promotie van jou... super

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 4e poging. Elke keer verbreekt hij de verbinding met de pagina... grrrr.
  Bedankt voor de promotie. Super al je hulp en aandacht voor de webloggende harTlopers actie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Met zoveel aandacht moet dat shirt wel volkomen met sponsoren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goede actie John! Hopelijk gaat het net als de actie voor Leonie weer een groot succes worden. Vandaag in Linschoten immers ook tientallen hardlopende webloggers-shirts gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil eigenlijk wel graag meedoen met deze geweldige aktie. Ik wil dan kijken hoeveel collega's mij kunnen sponsoren voor het lopen van mijn eerste marathon op 5 april 2010 in Utrecht. Misschien is dat wel te gewoon en moet ik die van Rotterdam er toch maar achteraan doen. Mijn eerste marathon op mijn verjaardag en de week erop gelijk een tweede er achteraan?
  Mijn schoonvader is 3 weken geleden aan zijn hartkleppen en aorta geopereerd en nu bleek deze operatie falikant mislukt te zijn. Hij moet begin 2010 dus weer een openhartoperatie ondergaan, nu met nog meer risico's. Als het verantwoord kan (linkerenkelperikelen) dan wil ik het toch zo gaan proberen, desnoods op mijn tandvlees, voor de Hartstichting. Kan jij me aan de nodige informatie helpen John?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 3 weken geleden moest overigens 3 maanden geleden zijn. Dat krijg je als je dit soort berichten in een nachtdienst plaatst :-)

  BeantwoordenVerwijderen