donderdag 3 december 2009

Je komt ze overal tegen

En dan heb ik het niet alleen over lopers en webloggende hardlopers in het bijzonder, maar over het mooie witte webloggersshirt.
DSC00668Dat ons idee, ontstaan op de chillbank bij mij thuis zo’n succes zou worden hadden DSC00665zowel Léonie als ik never nooit kunnen bedenken.  

Dat wij lopers het hart op de juiste plek hebben zitten was al bekend. Dat we het geschatte aantal bestellingen ruimschoots overtroffen zou worden deed ons keer op keer weer versteld staan.
Dat we vervolgens in Nike en Blue Mesa sponsors vonden die ervoor DSC00732hebben gezorgd dat de volledige opbrengst ten gunste kon komen van Be More was de kers op de taart.
Inmiddels zijn we een paar maanden verder en overal kom je de shirts tegen. We hebben landelijke dekking zeg maar. Zelfs in België laten 2 hardlopende webloggers zich regelmatig in het shirt zien.
HLW_Be more bloglogo colorEen evenement waar aan deelgenomen of aangemoedigd wordt, weblogloopjes, ze zijn er altijd. Fantastisch!
En niet te vergeten het hardlopende webloggerslogo op diverse blogs waarmee wij duidelijk maken Be More te steunen.
De blogs lezend en bekijkend kwam ik allerlei foto’s tegen die mij op het idee brachten om wat te fröbelen, met de onderstaande collage als resultaat.
Webloggersshirt in actieWat de trainingen betreft. Ik probeer deze zo rustig mogelijk op te bouwen en ook de omvang in kilometers voorzichtig op te voeren om nieuwe of terugkerende blessures te voorkomen.
Na de halve marathon tijdens Tisvoorniks heb ik me maandag weer in de sportschool gemeld voor een rondje krachttraining en een kwartiertje uitlopen op de band naast een hele snelle webloggende hardloper uit de buurt. 
Dinsdag: (tempo)duurloop van 73 minuten waarin ik 13 km heb afgelegd,
Woensdag: Baantraining verzorgd.
Vanavond ben ik weer in de sportschool en morgen is een rustdag.
Zaterdag een relaxt rondje van 40 minuten.
Zondag sta ik aan de start van de Montferland Run in ‘s Heerenberg. Het gevoel zal mijn tempo bepalen. Welk gevoel dat geweest….. maandag meer daarover. Minimize Me

22 opmerkingen:

 1. Ik wens je in elk geval een heel goed gevoel in 's Heerenberg.
  Het ziet idd wit van de mensen bij de hardloopwedstrijden. Ik wissel mijn shirt een paar keer in voor hartstichtingrood maar ren daarna weer vrolijk verder in mijn witteweblogshirt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een geweldige collage!! Plaats je nog even een link naar een Full Res foto. Wil 'm heel graag uitprinten/ophangen!!

  Succes zondag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een succes!! Zeker weten. Bij ieder loopje, waar ook in Nederland, kom je ze tegen. Voor mijeen bewijs dat iedereen er trots op het shirt te mogen dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie collage! Vanavond rustdag @ casa-met-CK.
  En succes zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie collage. Jammer dat ik net te laat begon met mijn weblog. Had toen ook nog geen eigen url laten registreren. Nu wel. We gaan elkaar zeker zien in Linschoten. En een betere haas dan Leonie kunnen we ons niet wensen toch??

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk die collage!
  Succes zondag in 's Heerenberg. Is een heel leuk parcours!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. prachtige collage gemaakt John. Ik zou er ook graag een grote versie van ophangen in onze "trofeeenkamer". Succes met de blessurevrije opbouw van je trainingen Ik hoop van harte dat het goed blijft gaan met het herstel. Die witte shirts overal is inderdaad genieten. Hoop dat we elkaar binnenkort weer ergens gaan ontmoeten. Sterkte a.s. zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waaaaaaah, how very cool!!! Die willik ook! Allemaal leuke mensen in mooie shirtjes, can life get any better?! Niet te gek doen komend weekend heh, je moet nog met mij mee in Linschoten hihi......

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het een geweldige collage, ondanks dat ik niet in het bezit ben van zo'n mooi shirt sta ik er toch bij. Ben vereerd John!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo leuk om te lopen in 'jullie' shirt, heb het nog helemaal uitgelegd onder de marathon. Leuke groep!! Succes as zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jammer, ik sta er niet op :-( Maar de enige foto's waar ik met mijn shirt op sta zijn van de damloop toen ik m kreeg. In Linschoten moeten we zeker even een groepsfoto maken met alle shirts!

  Succes zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fraaie collage met al die actieve webloggers!

  Heb je de Montferlandrun al eens eerder gelopen? Zo niet: let op dat er in de laatste paar km nog enkele stijgingen zitten (de Drieheuvelenweg)! Dus niet zoals bij de Zevenheuvelenloop, waar je op het eind alleen nog maar daalt.

  Succes en vooral veel plezier bij de Montferlandrun!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. prachtig gemaakt van je zeg... die ga ik ff opslaan. je lopen gaat ook weer goed. top.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ga je zondag zien dan!! Ik ga voor een relaxte duurloop, dus zal niet zo verrot over de finish komen als in Utrecht ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. John je zou er zo een kerstkaart van maken van de foto :-)

  Veel succes in 's Heerenberg.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ooooh, wat een gave collage....die wil iedereen hebben!
  Veel succes morgen in 's Heerenberg! Zet 'm op.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ja!! Die shirts zijn echt te gek! Iedereen loopt ermee weg.. hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoi John,

  Jammer dat ik toen nog geen blogger was.........
  shirt is heel mooi!

  Groeten Marco

  BeantwoordenVerwijderen
 19. mooi die foto, gaaf!
  Ben ook benieuwd naar je gevoel/tempo vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Het wordt bijna een sekte...maar dan een hele mooie! Ben benieuwd wat het geworden is vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Benieuwd naar het verslag van vandaag...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hey John
  Ik zag em nu pas, maar hij is uniek, die collage!
  Je hebt het mooi gemaakt en het is duidelijk; je komt ze overal tegen!

  BeantwoordenVerwijderen