donderdag 15 april 2010

Dank

Na de succesvol verlopen marathon afgelopen zondag heb ik een paar dagen plaatsgenomen op een heerlijk zittende roze wolk. Jeetje wat zit dat lekker zeg, en oh wat smaakt dat naar meer.

De vele leuke reacties en felicitaties hebben daar natuurlijk een behoorlijk steentje aan bijgedragen.
En dat is nou één van de dankbetuigingen die ik hier wil uiten. Een ieder die de moeite heeft genomen een reactie, mailtje, sms of telefoontje te plegen om mijn te feliciteren…

Tevens wil ik in dit blogje de sponsoren van de HarTlopende Webloggers bedanken voor de steun die wij van hen mochten ontvangen t.b.v. de actie voor de Hartstichting. Hun hulp en de vele duiten in de collectebus hebben bijgedragen aan de het fantastische bedrag dat op de cheque, die afgelopen zondag overhandigd werd, genoteerd kon worden.
Boatcity.nl logoDe eerste en onze hoofdsponsor. Het bedrijf waar de waterliefhebbers terecht kunnen voor boten in alle maten en soorten.

Logo syhb blog Dé webshop voor uw hartslagmeter, duikcomputer, gps, navigatiesysteem, sportkleding, sportvoeding, mountain bike, racefiets en informatie over onder andere trainingen en voeding.OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Voor het vervaardigen en beschikbaar stellen van een prachtig schilderij waarvan de opbrengst volledig ten goede van de Hartstichting is gekomen.
Koole sport
Waarschijnlijk de bekendste sport speciaalzaak van Middelburg.
 tubebeltlogo[2]Dé webshop voor alle iPod accessoires, die naast Ipodhoes logoeen financiële bijdrage alle HarTlopers van een sportband voorzien heeft.Print De Volvo dealer in Gooi en Vechtstreek, die dit jaar zijn 50 jarig bestaan viert en werkgever van HarTloper Marco.

vinyldesign Harold heeft de bedrukking van de HarTloopshirts voor een vriendelijke prijs op perfecte wijze uitgevoerd, zodat de 12 HarTlopers op ieder evenement zichtbaar aanwezig konden zijn.


C1000, Futurumshop, Nutri4Life, Wespa, Formosus, Installatiebedrijf Deurloo, Marsaki, de LVS autogroep, Mindmotion, WEA, en Marktplaats.

Allen nogmaals hartelijk dank voor jullie steun.konijn_bedankt

9 opmerkingen:

 1. Ik sluit me volledig bij je dankbetuiging aan de sponsors aan. Blijf nog maar lekker zitten op je roze wolk .. ik zwaai wel naar je als ik voorbij zweef.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook dank namens mij ;-) Vereeuwigd op dat mooie shirt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Vriend,
  Hoe staat het er boven, is die roze wol inmiddels niet vergeven van de AS!!!!! Maar geniet nog even na want je hebt het maar mooi gedaan en dan niet alleen een marathon maar ook een geweldig goed doel gesteund.
  Enjoy It

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niet te hoog stijgen he met je roze wolkje!! Jammer genoeg heb ik je niet gezien in Rotjeknor, maar genoten heb ik wel! En ook als je niet meeloopt gaat het jeuken hoor... Ik zit heeeeeeel stiekem een beetje te denken aan een marathon volgend jaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik benieuwd welke 42 je volgende is, kun je nogmaals op een roze wolk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heerlijk hé als je kan terug blikken op een prima prestatie...op naar de volgende.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zonder bovenstaande sponsors was het niet gelukt om het bedrag van 4712 euro op te halen. Ik sluit mij graag bij je aan. Sponsors bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen