donderdag 8 april 2010

En toen waren het nog maar 3

Nog 3 dagen en dan mag ik aan de bak.
Samen met vele duizenden onbekende en een aantal bekende hardlopers sta ik zondag aan de start van de FMR. De trouwe lezer van dit blog weet inmiddels dat dit mijn 2e marathon zal worden, ik stond ook bij de 29e editie van de FMR aan de start met loopmaatjes Annet & Terry onder begeleiding van ervaren haas, Trees die mij de laatste kilometers er echt doorheen gesleept heeft.
Behalve de 3 dames zal ik het ditmaal ook zonder persoonlijke haas moeten doen. Een 2-tal loopmaatjes (Jeffrey en Tino) waar ik de tijdens de voorbereiding kilometers mee afgelegd heb zullen er een hoger tempo op na houden als hetgeen ik aankan.
Inmiddels hebben Gerard en ik al bij een aantal gelegenheden samen gelopen en streven wij hetzelfde doel na, dus was het besluit snel genomen samen van start te gaan.
Aanstaande vind tevens de overhandiging van een cheque plaats. Deze zal de waarde vertegenwoordigen van het ingezamelde bedrag dat de HarTlopende webloggers onder leiding van Jacqueline met behulp van de vele sponsors binnen hebben weten te halen.
Vanaf 16.00 uur zijn ook de geïnteresseerde webloggers en/of bekenden van harte welkom in het NH Hotel aan de Aert van Nesstraat nr. 4, waar de overhandiging om 16:30 uur plaats zal vinden.


Meetingpoint:
Zoals inmiddels bij vele evenementen het geval is, zal er zondag ook een fotomoment zijn, waarbij in ieder geval bijna alle HarTlopende en vele Hardlopende webloggers aanwezig zullen zijn.
Dit is de lokatie: bij het politiebureau aan het Doelwater (klik op het kaartje voor een leesbare versie). Het is de bedoeling om daar tussen 10.00 uur en 10.15 uur te verzamelen. Vandaaruit sta je binnen enkele minuten in je startvak.

De organisatie van de FMR doet er alles aan om deze editie extra luister bij te zetten. Zo zullen langs het complete parcours bands opgesteld staan in kader van "Heartbeat of Rotterdam" om de lopers en toeschouwers te amuseren.
Op de kaart staan de locaties aangegeven waar de bands opgesteld staan.
Dit jaar heb ik weliswaar geen persoonlijke haas, ik ben welkom om met het Beerinnetje en het Rappe Leeuwtje mee te lopen, maar die zullen ons iets te hard van start gaan.
Gerard en ik zullen derhalve zo lang mogelijk samen oplopen om binnen 4 uur de finish op de Coolsingel te passeren. Balen dat de derde musketier vanwege een blessure zijn debuut op de marathon tot een later tijdstip heeft moeten uitstellen. Marco we zullen je missen, maar zien je vast wel langs het parcours staan, fietsen, dansen, supporteren.....
Over support gesproken. Zondag heb ik het voorrecht door DE supporter in bloggersland bijgestaan te worden met voeding, drank en morele support.
De laatste loodjes voor zondag zijn er in de vorm van een wisselloop en verzorging van de baantraining gisteren. Morgen zal er nog een halfuurtje gelummeld worden om te voorkomen dat ik het lopen verleer.
 
Alle lopers die dit weekend aan de start van een evenement verschijnen....

21 opmerkingen:

 1. Succes gewenst zondag...en vooral genieten hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaja de spanning wordt alvast wat opgevoerd....Het gaat één groot feest worden. Lekker lopen, gebabbeld wordt er alleen door mij, jullie houden je mond mits je iets wilt drinken of iets zeer belangrijks kwijt wilt.
  Lummel ze en hou je verder gedeisd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hartstikke veel succes zondag. Ik kom supporteren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga vanavond nog een keer lekker aan de vette hap. Past bij een mislukte voorbereiding! We zien wel waar het schip gaat stranden zondag .... Tot dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. John, ik wens je heel veel succes zondag. Kom helaas niet kijken. vrouw moet werken, kids alleen, dat kan niet. ga je zeker spotten op TV. Good luck!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaat echt helemaal goed komen topper, jullie heb al voor de start een top prestatie geleverd met jullie Hartlopers actie. Super gedaan en nu nog heel even de FMR en let op je week kan niet meer stuk. Zal er zijn in de Doelstraat. Ik heb zaterdag nog een lummelloopje van helemaal (N)iets

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Met Petra in de buurt wordt het een eitje zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wordt spannend zeg als ik het zo weer lees... ik wens jou ook vast good luck.... tot zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 9. We gaan er voor John. 3.59.59 is ook onder de 4 uur. Succes met de laatste loodjes. Tot Zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. je gaat het GEWELDIG doen! (of anders ken ik er niets van!!) Succes!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. John... je kan het... helaas gaan wij iets te hard, maar je gaat echt een pr lopen. Je hebt een fantastische voorbereiding !!!! IK zie je zondag en ik hoop dat je voor mij finisht

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het plan is om met de racefiets naar R'dam te komen en ergens rond de Kralingse Plas te gaan staan. Hoop jullie te zien! Of ik daarna nog thuiskom... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. je sms'jes komen zelfs door tot in Limboland.. het in ongelooflijk... thx vriendje!! Ik wens je superdupermegaveel succes... en als je om 14:40 uur een flinke duw in je rug voelt maar niemand ziet dan ben ik dan.. om je nog even die laatste 5 minuten richting de Coolsingen te duwen..
  goooooooooooooooooo Johnnie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jullie hebben een superverzorging mee. Gaat vast een mooie tijd worden, lekker lopen!!

  Zie je zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik weet niet of jij het weet maar het zijn er nu nog maar 2 en over 55 minuten nog maar 1!!!!!! Looking Forward.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. John, heel veel succes en plezier! Geniet van elke kilometer.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. mooie woorden, het wordt een mooie zondag, onder de 4 uur...... gaat je zeker lukken !

  tot morgen

  groet Marco

  BeantwoordenVerwijderen