woensdag 2 september 2009

De ontknoping nadert, de spanning stijgt…

Even een update van de Hardlopende Webloggersshirts: er zijn inmiddels meer dan 45 !!! (van de max. 50) bestellingen binnen, en het grootste deel daarvan is zelfs al betaald. Daarvoor ontzettend veel dank! Ik weet dat we jullie geduld een beetje op de proef stellen en willen niets liever dan de shirts zo snel mogelijk aan jullie overhandigen. Toch houden we de spanning nog even hoog.

Surprised face Om iets van de spanning weg te nemen is er alvast heel goed nieuws! De opbrengst zal volledig ten gunste komen van Wilma namens Be More. We zijn nu in afwachting van de shirts, die vervolgens meteen naar de drukker gaan.

Hopelijk hebben we jullie op deze wijze wat meer inzicht in de status gegeven. Meer kunnen we op dit moment nog niet kwijt, aangezien er nog gewerkt wordt aan een bijzondere manier van overhandigen, om zo de reacties van jullie gezichten te kunnen lezen en elkaar te ontmoeten.
Heel binnenkort meer….  

7 opmerkingen:

 1. Wijs hè....alles voor Wilma! Zo super.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spannend !!! En alles voor het goede doel. Fantastisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. he, deze tekst heb ik eerder gezien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goede actie, en mooi dat er zoveel voor het goede doel over blijft! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tsjonje zeg, je lijkt Léonie wel.
  Afgelopen Zaterdag letterlijk 460 km lang in de auto(lees 4,5 uur) en 50km hardlopend(lees 5:10:54 uur) geprobeerd om de verrassing van de T-shirt te onthutselen, en wat denk je?, ik kan niks zeggen was het simpele antwoord van Léonie!!, aaarghhhhhh.
  Ik ben benieuwd John.
  En ik hoop dat ik niet hoef te werken op het tijdstip.
  Groet Rinus.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hartstikke mooi, zoveel shirts! ik benieuwd hoe ze eruit zien, als heilgt het doel elke uitvoering.

  BeantwoordenVerwijderen