zondag 10 mei 2009

Afsluiting Nike Running Club

DSC04797 Met de Spooky Midnight Run en nog een laatste Sunday Long Run is er een einde gekomen aan de Nike Running Club (2009) in het Amsterdamse Bos.
De club was omgedoopt tot een donkere en spooky ruimte waar lichaamsdelen verspreid lagen en diverse DSC02081 seriemoordenaars rondwaden. Om 0.00 uur startte de run voor degene die niet te chicken waren om op te komen dagen.
In groepjes van 6-8 personen ging het in een dribbel/wandelpas door het

DSC04837

bos, waar wij regelmatig opgeschrikt werden door diverse ongure gasten die zich daar bevonden. Het was helder weer en in de open delen was het zicht goed, maar tussen de bomen was het echt pikdonker.

Gelukkig is niemand gewond geraakt of in het bos verdwaald en kon de complete groep weer terug naar de club om wat na te praten en lachen alvorens weer terug naar huis te rijden.
Onze groep bestond uit Vincent, Ans, Tino, Christel, Martine en Ingrid. Johan fungeerde als routebegeleider voor een andere groep.
Het was zo donker dat de foto’s helaas niet allemaal scherp zijn, of zelfs helemaal zwart waren.

De organisatoren zijn erg tevreden over de aandacht, het aantal bezoekers en de exposure voor Nike die deze actie gegenereerd heeft. Wellicht zit er zelfs een herhaling in op één of meerdere locaties. Klinkt goed toch.
Wij hebben genoten van de bezoeken die we de afgelopen weken aan de club hebben gebracht en de contacten met Cem, Erik, Hans, Fred, Marcel de mensen van Pure Performance en een aantal trainers (waar ik de namen niet allemaal van heb onthouden).

6 opmerkingen:

 1. een mooie afsluiting ve mooi project!
  waAHHaaaaaaahhhoooooooooo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha zeer leuk verslag, moet een geslaagde nacht geweest zijn. Nog mensen met een zwak hart tegen gekomen ?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Getver, ik blij dat ik niet geweest ben! Verdwaalde lichaamdelen....brrr, doe maar niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er erg luguber uit ik ben blij dat ik daar niet bij was.aan de andere kant ook wel heel spanned tot zondag Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig heeft iedereen het overleefd en zijn de lichaamsdelen van andere lopers ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. waahhh... in Steenbergen een stuk minder bloed! Wel gaaf dat je erbij was. Helaas was mijn hardloopmaatje er niet bij, beetje moe van alle drukte.

  BeantwoordenVerwijderen