donderdag 14 mei 2009

Langzame duurloop

Na de baantraining van afgelopen dinsdag (3x 800-400-800) ging ik vanavond weer eens voor een langzame duurloop. Sinds R’dam ben ik tijdens de duurlopen niet langer dan 1.15 uur onderweg geweest. Mijn plan was dan ook om vandaag minimaal 1,5 uur op pad te gaan en mijn hartslag niet hoger dan 150 op te laten lopen. De snelheid doet er niet toe. Toen ik de deur achter mij dicht trok was het buiten nog een graad of 20. Sinds lange tijd ging de Ipod + weer mee en de bidon gevuld met H3O Pro. Op mijn gemak met de Jaarmix 2008 van Ben Liebrand op liep ik naar Harmelen om duurloop 1405vervolgens via Haarzuilens naar Vleuten te lopen om een ronde over het Lint mee te pakken voordat ik weer naar De Meern terug liep.
Onderweg heb ik, geïnspireerd door andere bloggers zelfs de tijd genomen om een paar plaatjes met mijn telefoon te schieten. Tijdens deze en 2 andere noodzakelijke stops heb ik zelfs de moeite niet genomen om de Garmin te stoppen. Dit heeft weliswaar een negatieve invloed op mijn gemiddelde snelheid Haarzuilen Bochtdijkmaar daar ging het vandaag dan ook niet om.
De data: 1.50 uur, 16,59 km, gemiddelde hartslag 147, en 1450 calorieën verbrand.
Kasteel Haarzuilens en omgeving.

Haarzuilen

Haarzuilen Kasteel Haarsche trekkertramZondag een duurloop van 21,1 kom in Leiden.
Tot ziens op de bloggersontmoetingsplek.

6 opmerkingen:

 1. mooie omgeving John! Tot zondag voor je relaxte duurloop (wel onder de 2 uur he?)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. -> Ronald, De relaxte duurloop gaat volgens mij wel iets langer dan 2 uur in beslag nemen. Ik loop dan in dienst van he.
  Tot zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, jij hebt dus ook niet echt lange duurlopen gedaan na de marathon? Mooi rondje, mooie hartslag, leuk om Haarzuilens te zien.
  Veel plezier in Leiden, succes voor de dames! Verzorg ze goed hè!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zijn deze foto's met de N95 genomen ? Valt me altijd op (ook bij RR) dat deze telefoon goede kwaliteit foto's levert.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. -> Petra,
  De trainingslopen en de Singelloop gingen allemaal redelijk op tempo en waren tot nu toe niet langer dan een kilometer of 12. De Lenteloop was weer een relaxte, maar korte. Ik ga m'n best doen de dames naar een goede tijd te hazen.

  -> Johan,
  De foto's zijn inderdaad met de N95 genomen. Alleen voor de satellietfoto moest ik even switchen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een mooi rondje John! Succes in Leiden!

  BeantwoordenVerwijderen