donderdag 13 augustus 2009

Update, update en meet

De kop zegt eigenlijk alles over dit artikel. Dit keer updates en een meet.
- Wat is er de afgelopen dagen aan trainingsarbeid verricht,
- De status van de webloggersshirt actie, 

De trainingen
Na de LLGD (Lekkere Lange Gezellige Duurloop) van afgelopen zondag, stond voor maandag een Z2 duurloop op het programma. Om de boel niet onnodig over te belasten heb ik er een Z1 duurloop van gemaakt. 1 uur 27 en 14,5 kilometer met een gemiddelde hartslag van 147.
De data: 
Data 10-8

Dinsdag een interval van 3x 2500 met 1000 herstelmeters.
Om het gemakkelijk te maken gebruik ik de workout optie op de 405, en stel 4 i.p.v. 3 series in. Waarbij de eerste wordt  gebruikt om in te lopen. De overige 3 waren gepland rond 4.40 min/km. Dat kon ik met name vanwege de warmte niet helemaal vasthouden, maar het viel mij achteraf 100% mee.
Na de serie was ik nog niet thuis, dus werden nog een 5-tal uitloop kilometer eraan toegevoegd.
De data:
Data 11-8
Woensdag – Rustdag!
Als begeleider met Ans meegereden op haar trainingsronde.

Gisteren was het dan eindelijk zover. We hebben er vaak over gemaild, maar het was er nog niet van gekomen. Een trainingsrondje samen met Falco. We hadden afgesproken elkaar bij het treinviaduct in Harmelen te ontmoeten om al dan niet met een omweg naar zijn huis te lopen. Falco & John 0917  
Vanuit De Meern is het een kleine 4 kilometer naar onze ontmoetingsplek. Net iets te laat vertrokken, dus er moest aardig aangezet worden om op tijd op de afgesproken plek te zijn. En natuurlijk stond Falco er al te wachten. Daarvandaan een kleine 7 km naar huize met CK. Onderweg gezellig gekletst en tot de conclusie Falco & John 0915gekomen dat wij jaaaaren terug praktisch bij elkaar om de hoek hebben gewoond in Utrecht.
It’s a small world after all!
Falco liep heel gemakkelijk en vooral lekker op de Lunar Glides, terwijl ik vandaag enigszins moest zwoegen om mijn tempo/hartslag vast te houden. Bij huize met CK aangekomen was ook het nieuwste familielid op, in afwachting van de thuiskomst van papa. Na de foto en een kort praatje, namen wij afscheid met de afspraak dit in de toekomst te herhalen.
Na deze pauze verliepen de laatste kilometers terug naar huis iets gemakkelijker (lager tempo).
De data:
Data 13-8 
Wat staat er voor de rest van de week in het schema?
Vandaag: een Z2 duurloop van 90 minuten.
Zaterdag: Rust.
Zondag: 80 minuten Z3 wisselloop. Hier wordt de 25km trainingsloop vanaf het Olympisch Stadion samen met Léonie voor verruild. Indien deze afspraak evenals andere verplichtingen niet reeds enige tijd gepland was, waren wij zeker bij de door Jacqueline georganiseerde Zeeuwse Webloggers training aanwezig geweest.
Degene die daar wel bij aanwezig zijn, wens ik heel veel plezier, hoewel dat een understatement is.
Verslag volgt!

clip_image002[7]De webloggersshirt actie:
Na de laatste update hieromtrent zijn er wederom nieuwe en bevestiging van geïnteresseerden (in de vorm van het bestelformulier) ontvangen.
Het aantal definitieve bestellingen staat op het moment van schrijven op 31. Van een aantal personen die hun interesse hebben getoond, hebben wij jammer genoeg het formulier nog niet ontvangen. Helaas heb ik niet alle e-mailadressen van deze personen kunnen achterhalen, en ze derhalve d.m.v. een reactie op hun blog verzocht een bericht te sturen naar: johnenleonie@gmail.com
Verder wordt her en der wat opgevangen van mogelijke geïnteresseerden waarvan nog geen reactie/bestelling binnen is. Ben jij een hardlopende webloggers en heb je interesse, stuur dan alsnog een bericht naar het bovenstaande adres.

Over de shirts kan ik melden dat er een zeer positief gesprek Zuid Afrikaanse vlag_2met een potentiele sponsor heeft plaatsgevonden. Zodra hier meer over bekend is brengen wij jullie hiervan op hoogte.Be More
Met betrekking tot het bedrukken van de shirts zetten wij ons in om de kosten zo beperkt mogelijk te houden ten gunste van de donatie aan Be More waar Wilma voor aan de slag is.


Zeeland gangers, Heel veel plezier toegewenst!

8 opmerkingen:

 1. Laat ik dan ook maar de eerste zijn om te reageren ;) (Wordt een) Mooie week weer John. Leuk om een keer samen te lopen, tenslotte doe je dat wel vaker haha. Op de foto's zijn het in de ogen druppeldende zweet goed zichtbaar.

  Wat mij betreft dus ook zeker voor herhaling vatbaar, een LLD op een zondag oid... als de rust in huize met ck weer wat teruggekeerd is ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je voor de bemoediging voor zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben weer helemaal op de hoogte John! En er komen vast en zeker nog meer weblogmeetings waar je wel bij aanwezig kunt zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om zo met elkaar te trainen en het wereldje is maar klein!.
  En hopelijk nog meer webloggers die in het groen gaan.
  Enne, ga maar niet met mij mee hardlopend Amsterdam in want je gaat echt alles zien, want ik verdwaal gewoon(zie mijn blog).
  Veel plezier Zondag.
  Groet Rinus.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. succes met je weekendtraining. de shirts gaan echt top worden, zeker gezien jullie inzet om zoveel mogelijk geld naar Be More te laten gaan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je met Faloc hebt gelopen! Het is zo grappig hè, dat je zo dichtbij elkaar woont en gewoond hebt! It's such a smaal world.
  Heel veel plezier en succes in Amsterdam morgen! (tja, zo leuk als afgelopen zondag zal het niet worden.....)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. John in februiari tijdens de groet in Schoorl run in Schoorl heb je een herkanssing om mee te gaan geen dag maar een Heeeeeel weekend lang.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het was een succes in Zeeland, was leuk geweest je erbij te hebben maar dat zit in het vat voor een volgende keer. Hoop dat Amsterdam leuk was!

  BeantwoordenVerwijderen