zaterdag 4 april 2009

De sfeer opsnuiven

Om morgen alle focus op de marathon te hebben zijn wij met z'n vieren (Annet, Terry, Trees en ik) vanmiddag naar R'dam gereden om de startnummers op te halen, de SportExpo te bezoeken en de sfeer op te snuiven.
Vanochtend bij de koffie/thee was het hartverwarmend om alle aanmoedigingen in ontvangst te nemen, een praatje te maken en te horen hoeveel er van plan zijn morgen ergens langs het parcours te staan om ons te steunen.
Ria en Teus hadden voor een ieder van ons een persoonlijke kaart die thuis gelezen mocht worden. Ria en Teus hartelijk bedankt voor de mooie woorden, daar zal ik zeker aan terug denken tijdens deze vuurdoop. Van Piet en Marijke kregen wij een e-card. Het geeft een goed gevoel om te ervaren hoeveel mensen met ons meeleven en hun vertrouwen uitspreken in de goede afloop. Het zijn er teveel om op te noemen, maar langs deze weg wil ik een ieder bedanken ook degene die mij per sms een hart onder de riem hebben gestoken.

Alvorens een rondje langs de stands op de SportExpo te maken hebben we eerst de startnummers en het bijbehorende mooie Adidas shirt in ontvangst genomen.
Op de stand van Adidas hebben we een gesprek gehad met Gerard Nijboer die zich daar bezighoudt met het voorzien van adviezen met betrekking tot schoeisel m.b.v. voetscans.
Annet en ik hebben er een loopshirt aangeschaft.
De heren van Biofreeze hebben wat toelichting gegeven over de producten die door hen geleverd worden. Bezoek de site voor meer informatie.
Aangezien ik al een aardige trek had gekregen stelde ik voor een hapje te eten en drinken. Trees en ik bestelden pasta terwijl Annet en Terry het bij een broodje hielden.
Bij ISG wordt een hardlooptas te koop aangeboden waarin bijvoorbeeld een extra shirt, jack of broek meegenomen kan worden alsmede telefoon, portemonnee, muziekdrager etc. Vanwege de pasvorm en het materiaal draagt het heel prettig. Voorlopig denk ik deze tas nog niet nodig te hebben en heb de verleiding van het aanschaffen dan ook kunnen weerstaan.

ALLE DEELNEMERS !!


SUCCES EN VEEL PLEZIER MORGEN.

2 opmerkingen: