zondag 19 april 2009

Sunday (Long) Run

Benieuwd naar de Sunday Long Run zijn Ans, Vincent en ik vanochtend naar de Nike Running Club gereden om het mee te maken. Bij aankomst waren er nog niet zoveel lopers aanwezig en even leek het erop wij alleen met Arjan, de trainer/begeleider van vandaag op pad zouden gaan. Indien wij op het aangekondigde tijdstip waren vertrokken zou dat ook het geval zijn geweest. Langzaam druppelden wat lopers de Club binnen en vertrokken wij iets na 10 uur. Na een gezamelijke warming-up werd de groep gesplitst in de 5 en 9,3 of meer kilometers.


Ans in aktie!

Met het mooie weer en omgeving stond genieten op het menu. Voor Ans was het iets minder genieten, aangezien het voor haar geen duurlooptempo was, maar regelmatig werd iedereen weer opgevangen of opgewacht bij een waterpunt. De laatste 2,5km hebben Vincent en ik het tempo nog iets opgeschroefd.
Bij terugkomst werden de gelopen kilometers geüpload voor de Men vs Women challenge en werden wij allen van een Nike Running Club loopshirt en een pakje water voorzien.

Interessant:
Schrijf je bij binnenkomst in en test het Nike+ systeem. Naast het functionele shirt zoals eerder gemeld krijg je een mapje voorzien van 2 kaartjes. Waar zijn die voor bestemd? Met beide kaartjes kun je de verzendkosten besparen bij het plaatsen van een bestelling bij Nike.com en NikeID.

Het rondje van 9,3km.

4 opmerkingen:

  1. Mmm zou haast denken dat je voor Nike werkt :-)
    Verder een interesante plaatsing.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. -> DPD, dank je. Ik neem aan dat je er vrijdag ook bij bent ;-)

    BeantwoordenVerwijderen