vrijdag 24 april 2009

Een drukke FNR bij Nike

Op een stevige wind na een prachtige middag en avond om aan de Friday Night Run mee te doen.

DSC04654

Rob, Vincent, Christel, Tino, Marc en Hanée waren van de partij voor minimaal 1 ronde van 9,3km. Onderweg werd ik door Marc gebeld, om te checken of Rob, Vincent, Christel en ik al in de buurt waren. Tino was inmiddels al aangekomen en had zich al van een paar schoenen + IPod en bijbehorende chip laten voorzien. De meesten lopen op Nike schoenen die geschikt zijn voor de chip, dus konden wij na voorzien te zijn van een IPod en bijbehorende chip.
Besloten werd een ronde van 5km te lopen, om daarna bij de groep van 18:45 uur aan te sluiten. Om op tijd terug te zijn moest er stevig doorgelopen worden.
Bijna terug aan de start kwamen wij de 2 groepen tegen en kon er meteen aangesloten worden.
De groep waarbij wij aansloten hield er een pittig tempo op na.

DSC04690

Bij terugkomst in de club was het gezellig druk en stroomden de overige lopers binnen. De afgelegde kilometers werden driftig naar nikeplus verstuurd, onder het genot van een verfrissend drankje. Wij werden door Fred in de Nike Running Club shirts gestoken en hebben de loopband gebruikt om wat plaatjes te schieten.
Klik
hier voor een impressie van vanavond.

Vanavond werden tevens 20 startbewijzen voor de Night editie van de Damloop verloot. Christel was 1 van de gelukkigen die deze binnenkort thuisgestuurd krijgen.

Het was een gezellige avond waarbij we ook nog lekker gelopen hebben.
Volgende week vrijdag zijn we weer van de partij. Loop gezellig met ons mee en proef de sfeer in de club.

Allen bedankt voor de gezelligheid.

Klik hier voor een intro door de Nike Running Club.

2 opmerkingen: