maandag 1 juni 2009

De RopaRun

DSC06730 DSC06639 DSC06656 Vanmiddag zijn wij naar Rotterdam gereden om zoveel mogelijk RopaRunners op de Coolsingel te zien finishen.
Wat een drukte was het. En dan te bedenken dat de winkels nog wel gesloten waren. Blijkbaar hadden een hoop mensen besloten het strand links te laten liggen en de lopers die een geweldige prestatie hebben geleverd enthousiast binnen te halen. We hebben een hoop vermoeide, maar blije gezichten gezien.
De fotocamera was mee dus ik heb de meeste vrije ruimte op het geheugenkaartje gevuld met foto’s van diverse teams.
Klik hier voor de complete serie.
DSC06974 DSC07010 DSC07007
Team 238 is waarschijnlijk nog voordat wij aanwezig binnengekomen, of die hebben wij vreselijk over het hoofd gezien. Team 236 kwam fietsend op de Coolsingel aan, waar de fietsen gestald werden om de laatste meters naar de finish lopend af te leggen. Nabij het Hofplein hebben wij Ronald, Esther een een aantal andere lopers en fietsers van team 236 gezien en gesproken. We hebben nog enige tijd DSC06957met Ronald en Esther staan kletsen en wat van de ervaringen te horen gekregen. Ik ga niet proberen deze te verwoorden. Dat kunnen Ronald, Esther, Johan, Claudia, Rinus en de andere webloggers (die ik nog niet ken of vergeten ben) vele malen beter. Houd hun blogs dus in de gaten voor de verhalen van ervaringsdeskundigen.
Evenals diverse fotografen heb ik een aantal foto’s van het team genomen.

Rinus van de DonkeyRunners herkende ik te laat om hem nog even gedag te zeggen en/of te spreken.

Na alle indrukken op de Coolsingel zijn wij doorgereden naar Hoek van Holland om iets met vijf vingers uit te proberen. Daarover morgen meer, nu nog even rustig zitten voor het de hoogste tijd is om deze dag af te sluiten.

7 opmerkingen:

 1. jammer dat we jullie gemist hebben, maar we waren inderdaad flink voor op schema, voorsprong hadden we de eerste 10 uur opgebouwd, en toch nast vstgehouden, ondanks de latere avonturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat ik je gemist heb bij de finish maar geweldige foto's. Wat een feest in Rotterdam!! Super die RoParun!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Esther (DRR en weRUNtogether)2 juni 2009 om 10:04

  Hi John,

  Wat leuk dat je ons na de finish bent komen feliciteren EN fotograferen. Enorme goede foto's waar de vreugde vanaf spat. Volgens mij zou jij het ook waanzinnig leuk vinden om aan dit evenement deel te nemen. Ik kan nu uit ervaring spreken van een heuse kick om met een compleet team zo'n project te voltooien. Het geeft veel energie, zeker als je je daarbij nog realiseert waar je het voor doet!!

  Tot snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi John!! onwijs bedankt voor jullie steun. Het was geweldig om Rotterdam in te komen! En thanks voor de foto's! super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. > Johan,
  Jullie hebben dus gewoon veel te hard gelopen. Waarschijnlijk zijn jullie ons gewoon voorbij gesprint naar de finish. Tot morgen?

  -> Claudia,
  Better luck next time. Wij hadden het leuk gevonden jullie ook te zien binnenkomen en spreken.

  -> Esther,
  Leuk om jullie te ontmoeten op zo'n moment. De adrenaline giert nog door je lijf, maar tegelijkertijd is er ook opluchting. Op zo'n moment daar staan is toch anders dan het lezen van de verhalen achteraf. Maar daar ben ik ook erg benieuwd naar.

  -> Ronald,
  Graag gedaan. We waren er tenslotte toch ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een sfeer! Het spat van de foto's af.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het zag er inderdaad geweldig uit hoor, ik heb bijna alle bekende hardloopRoParun blogjes gelezen en stuk voor stuk spatte de emoties door de verhalen heen.

  BeantwoordenVerwijderen