donderdag 22 januari 2009

De afgelopen 3 dagen..

Maandag relaxed na het werk.
De eerstvolgende training was op dinsdagavond. Ik heb nergens last van gehad na de duurloop van afgelopen zondag, maar zat toch niet helemaal lekker in m'n vel.
Toch naar de baan voor de training om zo min mogelijk trainingsmomenten over te slaan. Er stond een testloop op het programma. Na de warming-up en loopscholing ben ik van start gegaan, maar haakte na 3km af. De bewuste knie gooide wederom roet in het eten. Daarnaast was mijn hartslag nogal hoog, dus leek het mij verstandiger om te stoppen. Na even tot rust te zijn gekomen heb ik de laatste 2 ronden die Terry nog voor de boeg had met haar afgelegd. Ondanks het feit dat ik niet de 5km die de testloop beslaat heb volbracht ben ik blij dat ik ook deze training niet heb overgeslagen.

Gisteravond stond ik zelf als trainer ingepland. De groep was wederom enthousiast en lekker bezig. Op de warming-up, loopscholing en de cooling down wat het voor mij een rust(ige) avond. Vanavond een korte intervaltraining, morgen een uurtje in de sportschool en dan lekker een week ertussenuit.

Vanmorgen had ik een afspraak met de huisarts om een verwijzing te krijgen voor een nader diepgaand onderzoek naar de problemen die ik regelmatig ondervind met mijn knie.
Ook de huisarts kon zo snel geen uitslag geven en heeft mij derhalve een verwijsbrief meegegeven voor de orthopeed en sportarts in het ziekenhuis. Ik wil toch graag weten wat er aan de hand is en of dit enige invloed op deelname aan mijn eerste marathon heeft.

2 opmerkingen:

  1. Hoi John,

    Leuk dat we op deze manier kunnen meeleven met je voorbereidingen op de marathon. Wie weet haal ik er zo veel inspiratie uit dat ik er ook nog een keer aan begin. Keep on running.

    Gr, Hotze de Jong

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi John, vandaag heb ik met Terry samen haar en mijn training afgewerkt. Zij 3 x 1000 zone 3 en tussendoor zone 4 en ik alles in zone 4. Ging prima. Je kunt dus ook met Ans gaan lopen als het een redelijke afstand is.

    BeantwoordenVerwijderen