zaterdag 31 januari 2009

Weer terug en aan de slag

De vakantie was heerlijk, de omgeving prachtig en de sneeuwcondities helemaal top, maar we zijn weer terug in Nederland en dat betekent onder andere dat de training hervat moet worden.
Tegen de voornemens in is het er niet van gekomen om de benodigde kilometers de afgelopen week lopend af te leggen. Het is uitsluitend bij de lange latten gebleven. Ook leuk en je bent in ieder geval zeer actief bezig de hele dag en iedere dag. Wat dat betreft is het sporten op zich, er niet bij ingeschoten.

Vanavond rond een uur of 6 zijn we thuis aangekomen, en kon ik de verleiding niet weerstaan om een stuk te gaan lopen. Ik wilde toch bekijken wat het gevolg was van een weekje niet lopen. Rond de klok van 7 liep ik de deur uit met het plan na een uur weer terug te zijn. Ik was net een minuut of 5 onderweg toen ik Vincent (collega hardlooptrainer) tegen het lijf liep en hij besloot met nog een kleine 35 minuten voor de boeg deze samen af te leggen. Tegen mijn eigen verwachting in ging het lekker en vlogen de kilometers al pratend voorbij. Het was wel zo prettig om op zo'n avond een loopmaatje te hebben. Thanks Vincent!
Na 65 minuten was ik weer thuis en had ik een voldaan gevoel toch nog op pad te zijn gegaan.

Tijdens de vakantie heeft de knie niet voor problemen gezorgd en ook vanavond heb ik nergens last van gehad.

Morgenochtend eerst een clinic verzorgen en 's middags staat er nog een duurloop van 135 minuten op het programma.
Maar daarover morgen meer....

1 opmerking: