donderdag 22 januari 2009

Toch nog gelopen..

Vanavond stond er een korte interval training op het programma. Het was oorspronkelijk de bedoeling dat Ans en ik samen op pad zouden gaan, maar.... onderweg naar huis vanuit het werk was het een en al regen en wind wat de klok sloeg. We kwamen iets na elkaar thuis en Ans gaf al gelijk aan het helemaal niet te zien zitten om er vanavond op uit te gaan.
Dan eerst maar het avondeten nuttigen. Inmiddels klaarde het weer aardig op. Ans had er absoluut geen zin in en ik moet bekennen dat het bij mij ook minder werd. Om half tien dan toch de loopkleding tevoorschijn gehaald en de deur uitgelopen. Het was maar een half uurtje en bij thuiskomst heb je dan toch weer een lekker gevoel en kan ook deze weer afgestreept worden.
Wat zal ik zo heerlijk slapen.....

8 opmerkingen:

 1. Ook ik moest vandaag mijn training in m'n uppie doen. Voelde eigenlijk best stoer zo met die wind en regen! Gelukkig was het maar een korte training (ong 40 minuten).
  Geniet samen lekker van jullie vakantie.

  Gr. Annet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij zult vast ook heerlijk geslapen hebben ;)
  Ik heb dan nog de mazzel gehad dat het in het half uurtje dat ik onderweg was droog bleef.

  Tot volgende week.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb gisteravond mijn nieuwe Polar 800CX run besteld. De 800SD is inmiddels alweer verouderd. Misschien kun je me vlg week helpen als het instellen me niet lukt (ga het natuurlijk wel proberen!!!).

  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klasse, heb je die bij seeyourheartbeat besteld? De prijs ligt bij hem een stuk onder de adviesprijs op de Polar site. Let op dat ook de infrarood interface meegeleverd wordt. Deze hoort bij de set. Het is echt een vet horloge. Ik ben benieuwd en we gaan er vanzelfsprekend mee aan de slag mocht het niet lukken.

  http://www.seeyourheartbeat.com/index.php?/Hardlopen/Polar/POLAR-RS800CX-run/Detailed-product-flyer.html

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Op jouw advies inderdaad via seeyourheartbeat besteld. Ik zal goed opletten of alles erbij zit. Het zou mooi zijn als het pakketje morgen wordt bezorgd, dan kan ik evt zondag vast proberen of ik er al iets mee kan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow, gaaf dat je een 800CX heb besteld. Veel plezier ermee, je rondjes worden nu nog leuker

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben erg benieuwd naar de eerste bevindingen van de Annet´s nieuwe aanwinst. Eens kijken of zijn ons daar binnenkort met een leuk stukje op het blog deelgenoot van gaat maken ;)

  Zet ´m op Annet en Terry, maar laat mijn achterstand ook weer niet al te groot worden.

  Gr.
  John

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi John en Ans,

  Waar kan ik jullie de eerstvolgende keer aanmoedigen?

  Arjan

  BeantwoordenVerwijderen