zondag 15 februari 2009

De lange duurloop

Twee uur en vijfentwintig minuten op het programma, dus op tijd uit de veren om rond de klok van negen te starten. Aangezien een paar man besloten had met een andere groep te lopen was ons groepje tot 4 gereduceerd. Annet, Ben, Jeffrey en ik. Al snel hadden we een comfortabel tempo te pakken, waarbij de hartslag netjes in de juiste zone gehouden kon worden. De data die dat vandaag heeft opgeleverd:
Afstand: 24,83 km
Tijd: 2:25:11
Gemiddelde hartslag: 157
Max. hartslag: 172
http://connect.garmin.com/player/2122477
Op een sporadisch neerdwarrelende sneeuwvlok na is het droog gebleven, en was het een lekkere duurloop die mij goed af is gegaan. Geen kramp en geen knieprobleem. Het enige probleempje dat ik ondervond was een honger gevoel na 2 uur onderweg te zijn. Verder verliepen ook de 3 minuten durende versnellingen die ieder halfuur worden uitgevoerd goed. Annet had zelf 2:15 op het schema staan, maar is uit solidariteit de laatste 10 minuten meegelopen. Bij terugkomst lag Ria's overheerlijke kruidkoek al klaar, waar we onder het genot van een kopje thee van hebben genoten. Een aantal lopers en loopsters waren inmiddels al terug en na ons kwam ook Ans in gezelschap van Ria, Piet en Joyce binnen. Gezellig nog even nageparaat en Ria geholpen bij de installatie van Garmin Training Center en de synchronisatie van de 405 die zij een paar weken terug heeft aangeschaft. Op het moment van schrijven liggen de meesten van ons languit op bank. Wij hebben in ieder geval een filmpje opgezet en genieten van een regenachtige zondagmiddag.

4 opmerkingen:

 1. Lekker kruidkoek! Daar doe je het voor! ;-)

  jawel, sneller dan snel de blog gelezen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat is een goeie afstand die je hebt gelopen, respect. leuk om via de garmin connect player het loopje als het ware even mee te beleven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi John
  Leuk verhaaltje en ik ben erg blij met de installatie heb er vandaag ook weer op zitten kijken.
  Ria

  BeantwoordenVerwijderen