donderdag 12 februari 2009

Niet veel zin

Onderweg naar huis zat ik een excuus te bedenken om de training van gisteravond te laten schieten. Het was een vermoeiende dag geweest waardoor ik niet zoveel zin had om te trainen.
Languit op de bank liggend ontving ik een sms van Johan met de vraag welk protocol er voor mij op het menu stond. Op dat moment dacht ik oké nog even relaxen en dan gewoon de loopkleding aan en samen met Ans naar de baan. Johan had aangegeven het protocol samen af te werken, en Britt deed ook nog mee. Het tempo lag ongeveer een 30 sec/km lager als de dag ervoor. De 2x (1200-1600-2000 meter) hebben wij met uitzondering van de laatste 2 kilometer zonder problemen afgelegd. Behalve het feit dat de baan gladder werd, was
het de hoogste tijd om de verlichting uit te schakelen. Johan heeft geen last van zijn knie gehad en vermoed zelf dat het meer tussen de oren zit. Zo samen lopen en een praatje over van alles en nog wat heeft er waarschijnlijk ook voor gezorgd dat ie niet aan de knie heeft gedacht. Waar bij Johan de toiletpauze in kaart is gebracht, laat mijn afbeelding zien op welke plek de loopscholing werd uitgevoerd.

2 opmerkingen:

 1. grappig, ik had gisteren ook compleet geen zin vooraf, zelfs nog even 10 minuten liggen tukken op de bank, maar kwam na afloop met een heerlijk gevoel thuis. dus goed om even door te zetten, anders loopt de avond uit in een passief gehang op de bank

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Johan, gelukkig dat het toilet niet zo ver weg is he?
  Maar wat is dat nu met die knietjes mannen?
  Terry en ik hebben gisteren heerlijk gelopen tijdens onze korte training (3 x 1500m in zone 3 met tussendoor 1000m in zone 1). Onderweg verzwikte ik mijn linkerenkel een beetje, maar ik kon normaal verder lopen.Ook daarna tijdens het lesgeven (fysiogym) nergens last van. Pas aan het eind vd avond na een tijd stilzitten had ik toch flink pijn in mijn enkel. Maar na een welverdiende en uitgebreide nachtrust gaat het nu weer goed. Nog een klein beetje stijf gevoel en ietsje pijn bij bewegen.
  John, we gaan morgen weer gewoon lekker trainen. Helaas zonder Terry. Zij moet het hele weekend werken.

  Groetjes van Annet.

  BeantwoordenVerwijderen