maandag 30 maart 2009

10 km. Maarssen

Gisteren moest ik zonder mijn loopmaatjes de laatste 10 km. voor de marathon volbrengen.
Gelukkig werden mij maar liefst 3 hazen aangeboden, t.w. Wilfred, Rob en Jeffrey. Van te voren
werd mij gevraagd welke tijd te gaan lopen, nou mijn p.r. staat op 48.15 dus het zou wel heel mooi zijn als dat 48.00 kon worden. Hier gingen wij dus van uit, we gingen weg op 4.50 per km.
In het begin ging het veel te hard. We liepen voor de "hazen"van 5 km. uit. We konden dit toch aardig volhouden en we zaten iedere km. onder de 4.50, dat ging dus goed. Zou ik dit echt kunnen volhouden? Ik heb dan niet zoveel vertrouwen in mijzelf. De laatste 2 km. werd ik door de mannen goed uit de wind gehouden en moest er goed op mij ingepraat worden, maar heb het goed kunnen volhouden om uiteindelijk in 47.42 te finishen. Geweldig trots ben ik op mezelf!!!!
Mannen "hazen" nog heel erg bedankt, zonder jullie had ik dit niet gered. Ik ben helemaal klaar voor Rotterdam.
Groetjes van Terry


4 opmerkingen:

 1. Goed gedaan maatje. 3 Hazen, wat een luxe.
  Je hebt het toch maar weer mooi gedaan.
  Rotterdam pas op voor Terry!

  Tot morgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel succes in de R'dam Marathon !!! Je kan me zien aan het einde van de Erasmusbrug, daarna 2 x rond station Slinge, daarna weer einde Erasmusbrug en dan in de buurt van de finish. Volgens mijn laatste telling doen er ruim 25 webloggers mee.... denk dat ik maar een extra geheugenkaart moet gaan kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. -> Bjorn,
  We zullen naar je uitkijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wie gaat wie zijn hieltjes zien :-) juist ,amai als jij niet klaar zijt voor Rotjeknor , hopelijk zie ik jou daar ,anders heel veel succes

  BeantwoordenVerwijderen