woensdag 11 maart 2009

Weer samen een training afgewerkt

Nog met de 20 van Alphen in de benen begonnen we dinsdagavond met de clubtraining. Onze kuiten en bovenbenen protesteerden niet zodat we lekker konden trainen. Het was gelukkig weer droog en ook de wind hield zich aardig koest.

Na een door Wout gegeven warming-up en loopscholing begonnen we met z'n drietjes aan de kern: (600-400) 5x. Dat was prima te doen. De 400-jes liepen we in een iets hoger tempo dan de 600-jes. John ging dan nog iets harder dan Terry en ik, maar dat mag ook wel gezien zijn snelle tijd van afgelopen zondag.

Nu even rust voordat de laatste lange trainingen op het programma staan. Na dit weekend gaan we alweer afbouwen. Het begint nu wel te kriebelen. We hebben er heel veel zin in en zo langzamerhand krijgen we ook steeds meer vertrouwen in dat het "gewoon" gaat lukken. Ik merk zelf dat ik goed op mijn voeding let en niet teveel snoep en (als het lukt) een extra uurtje slaap per nacht pak. Dus de pasta en rijst zijn niet aan te slepen!

2 opmerkingen:

  1. Het liep ook gewoon lekker. We hoefden niet te zwoegen om het tempo vast te houden. Het was weliswaar geen lange training, maar ook deze hebben we weer samen afgewerkt. Morgen de laatste lange interval.
    Succes vrijdag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En wie van jullie gaan de CPC lopen in de mooiste stand van Nederland :-) ?!

    BeantwoordenVerwijderen