zondag 22 maart 2009

Onze eigen haas

Tijdens de diverse trainingen kwam ter sprake dat zowel Annet, Terry als ik het zeer op prijs stellen indien Trees ons als haas vergezeld tijdens de Rotterdam Marathon.

Toen het vrijdagavond ter sprake kwam en Trees duidelijk maakte dat ze er geen probleem mee heeft, besloten wij actief op zoek te gaan naar een startbewijs voor onze haas.

Op 3 aanbiedingen die ik op het internet tegenkwam heb ik een bericht verstuurd met het verzoek mij te laten weten of het bewijs nog beschikbaar is (tegen welke prijs).

's Ochtends (zaterdag) kreeg ik een sms van een dame dat het bewijs nog ter overname beschikbaar was. Ik heb afgesproken deze morgen op te halen, en dan hebben we onze eigen haas mee tijdens de marathon.

Te gek, wij zijn er blij mee.
Trees bij voorbaat dank.
5 opmerkingen:

 1. John ik wil jou toch nog even bedanken voor je inspanningen om Trees alsnog een startbewijs te bezorgen. Ik heb vorig jaar ook al in Rotterdam van haar "haaskwaliteiten" mogen profiteren en ik kan je vertellen dat dat heel fijn is. De afstand blijft hetzelfde, maar ze pept je op en remt je af waar nodig. Ze geeft rust en zelfvertouwen. Kortom een TOPPER.
  Tot zaterdag en geniet van je rust.

  Groetjes van Annet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar sluit ik me helemaal bij aan. Ik vind het "top" dat Trees met ons meegaat. Daar zullen we heel veel profijt van hebben. Dat heb ik ook ervaren bij de Montfoorterloop, zoals je nog wel weet John.
  Zie je dinsdag.

  Groetjes Terry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. -> Annet & Terry,
  Graag gedaan. Ook ik heb al van de haaskwaliteiten van Trees gebruik mogen maken, evenals jullie. Maar... de marathon is toch even iets anders. Waar vind je dan op zo'n korte termijn een haas met zulke kwaliteiten die "zomaar" even meegaat? We zullen er zeker profijt van hebben. Ik denk dat ook Wim dit kan beamen.
  Tot dinsdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had ook wel haas willen spelen. Alleen wel alleen voor de eerste 500 meter ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel tof !! een goeie haas doet wonderen !!

  BeantwoordenVerwijderen